TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta Play-Off mücadelesi veren Pazarspor grubun açık ara lideri Eyüpspor karşısında 2-0 ve 3-2-yenik durumlara düşmesine karşın mücadeleyi bırakmayarak 90+6’da attığı golle altın değerinde bir puan almayı başardı. 4 ve 24. dakikalarda yediği gollerle bir anda 2-0 geriye düşen Mavi-Beyazlılar, 38’de Savaş Çakır ve 42’de Onur Civelek’in golleriyle 2-2’lik eşitliği sağladı ve ilk yarı bu skorla sonuçlandı. Cansiperane mücadelesini ikinci yarıda da sürdüren Pazarspor, 69.dakikada yediği golle 3-2 yeniden yenik durumu düşmesine rağmen yılmayarak cansiperane mücadelesini sürdürdü ve bunun karşılığını 90+6’da Eren Karadaş’ın penaltıdan attığı golle alarak sahadan 3-3’lük beraberlikle bir puan alarak ayrıldı.

STAT: Pazar İlçe

HAKEMLER:  Ali Yılmaz***, Abdulkadir Döner***, Ferhat Çalar***

PAZARSPOR: Mustafa Güngör ***, Emre Akgün ***, Aykut Civelek ***, K.Kaan Yurdakul** (Dk.71 Ali Karnapoğlu*), Mete Karahan* (Dk.36 Savaş Çakır***), H.Eray Karataş ** (Dk.71 Feyyaz Aydil*), Şahinali Terzi** (Dk.81 İbrahim*), Onur Civelek ** (Dk.81 Muhammet*),Ömercan Öndaş***, Taha Gür***, Eren Karadağ ***

EYÜPSPOR: Emrullah Şalk**, Muharrem Doğan**, D. Can Otman **, T.Can Velioğlu **, Sadık Baş*** (Dk.60 Okan*), Muhammed Akarslan **,Onur Eriş*** (Dk.90 ğur?), Serdar Cansu **, Timur Temeltaş ** (Dk.60 Bekir Yılmaz**), Taşkın İlter ** (Dk.82 Tarık*), Taha Balcı ** (Dk.60 Artun*)

GOLLER: Dk.4 Sadık Baş, Dk.24 Onur Eriş, Dk.69 Bekir Yılmaz (Eyüpspor), Dk.38 Savaş Çakır, Dk.42 Onur Civelek, Dk.90+6 Eren Karadaş (Pazarspor)

Editör: TE Bilisim