Sezona 3’te 0’la başlayarak taraftarını üzen 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcilerimizden Pazarspor’da moraller düzeldi. Geçiştiğimiz hafta Kırklarelispor karşısında alınan yenilginin ardından Teknik Direktör Hakan Macit’le yollarını ayıran Mavi-Beyazlılar önceki gün oynanan Van Spor karşılaşmasına yeni teknik direktör Cafer Aydın’la çıkmış ve maçtan da 2-0’lık galibiyetle ayrılmıştı.
 
Elde ettikleri galibiyetin kendilerine moral olduğunu ifade eden Asbaşkan Talat Günday çıkışların devam etmesini umduğunu sözlerine ekledi. Günday, “Alınan 2-0 Van Spor galibiyeti, üç hafta üst üste aldığımız mağlubiyetin Pazarspor takımı için bir ölçü olmadığını, bunu hak etmeyen bir takım olduğunu gösterdi. Maça tempolu, istekli, arzulu, önde basarak başladık.” dedi.
 
Günday, “Kazanma hırsı, futbol oynama iştahı; galibiyet dışında bir başka sonuç ile ayrılamazdık sahadan! Hakemin başlama işaretiyle verilen mücadele, ortaya çıkan tabloda bunu hemen gördük! Geçtiğimiz üç haftadan farklı bir karakter yansıyordu sahaya bugün! Güçlü motivasyon, iyi konsantrasyon, inanmışlık ve ortaya çıkan takım ruhu her şey bizim için beklentimizi karışlıyordu. Galibiyet dışında başka hiçbir skoru kabul etmeyen tipik Pazarspor karakteri işte bu.” dedi.
 
Editör: TE Bilisim