ÇOĞUNLUK SAĞLANAMAMIŞTI
 
TFF 1. Lig ekibi Giresunspor’un Olağanüstü Genel Kurul ilk toplantısında çoğunluk sağlanmadı. Saat 12.00’da tesislerde gerçekleşen kongrede 721 üyeden 12 üye hazır bulundu. Genel kurul çoğunluğa bakılmaksızın 8 Ağustos Cumartesi yapılacak. Genel Kurulda Başkan Adayları Osman Çırak ve Hakan Karaahmet son 1 haftada çalışmalarına devam ediyor. Henüz listelerin açıklanmadığı genel kurul öncesi iki başkan adayı da iddialı açıklamalarda bulundu.
 
BORÇ GÜZÜMÜZÜ KORKUTMUYOR
 
Spor 28.com’a konuşan Başkan Adayı Osman Çırak, yapılacak olan olağanüstü genel kurulda seçilmesi halinde hedeflerini üst lig olacağını ifade etti. Çok yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduğunu ve çok olumlu tepkiler aldığını dile getiren Başkan Adayı Çırak; “Daha önce de ifade ettiğimiz gibi Giresunspor’un yüksek miktardaki borcu gözümüzü korkutmuyor. Seçilirsek istediğimiz her oyuncuyu renklerimize katacağız. Transfer yasağının kalkması için ne kadar bir paraya ihtiyaç var ise ödeyeceğiz” dedi.
 
HEDEF ÜST LİG
 
Yeniden başkanlık koltuğuna oturması halinde çok klas oyuncuların Giresunspor formasını giyeceğini ifade eden Başkan Adayı Çırak; “Gerek yerli, gerekse de yabancı oyuncu transferinde çok iyi futbolcuları Giresunspor’u kazandıracağız. Ayrıca kendi çocuklarımızı da en iyi şekilde değerlendireceğiz, altyapıya büyük önem vereceğiz. Giresunspor taraftarların keyifle izleyeceği bir takım sahada olacak. Hedefimiz üst lig. Bunun için de ne gerekiyorsa yapacağız. Giresunspor delegeleri bize yetki versin, gerisini düşünmesin” ifadelerini kullandı.
 
EKSİKLİĞİ GİDERECEĞİZ

Giresun Spor gazetesi’ne de konuşan Giresunspor Başkan Adayı Hakan Karaahmet, olağanüstü kongrede göreve seçilmeleri halinde Giresunspor’u başarıya taşımak için her türlü fedakarlığı yapacaklarını söyledi. Karaahmet, “Giresunspor’un yıllardır en büyük eksikliği camiada tam anlamıyla birlik ve beraberliğin sağlanamamasıydı. Adaylığımızı açıkladığımız günden itibaren biz bu eksikliği gidermek, şehrimizin ve kulübümüzün bütün dinamiklerini Giresunspor çatısı altında bir araya getirmek için çok önemli adımlar attık” ifadelerini kullandı.
 
PROJELERİMİZİ PAYLAŞACAĞIZ
 
“Giresunspor’u başarıya taşımak için çok önemli projelerimiz var” diyen Karaahmet, “İlerleyen günlerde bu projelerimizin detaylarını kamuoyu ile paylaşacağız. Görüşmelerimiz aralıksız sürüyor. Şehrin ve yeşil beyazlı camianın bütün önde gelenleriyle görüşmeye devam ediyorum. Şahsımıza gösterilen ilgi, alaka ve güvenden son derece memnunum. Eğer genel kurul üyelerimiz bizi bu onurlu göreve layık görürlerse tarihi bir misyon üsteleneceğimizin farkındayız. Bu bilinçle zaman kaybetmemek için bir yandan kongreye hazırlanırken diğer taraftan da yeni sezon hazırlıklarımızı yapıyoruz” dedi.
 
Editör: TE Bilisim