İYİDERE 2. OLDU

Elit Master Lig, Doğu Karadeniz A gurubu lideri Maçka Belediyesi Veteranlar takımı B grubu lideri İyidere Aspet Master takımını 1-0 yenerek Bölge Şampiyonu oldu. Elit Master Lig Doğu Karadeniz Bölgesinde iki ayrı grupta oynanan ve A grubunda 27 puan toplayarak namağlup grup Şampiyonu olan Maçka Belediyesi Veteranlar ile B grubunda 25 puan toplayarak grup Şampiyonu olan İyidere Aspet Masterler arasında oynanan Doğu Karadeniz Bölgesi Şampiyonluk maçı tam bir futbol ziyafetine dönüştü. 1-0’lık skorla Rize temsilcilerinden İyidere’yi yenen Maçka Belediyesi Veteranlar takımı ekim ayında gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonasını da kazanarak geçtiğimiz yıl yaşanan başarıyı yeninde yakalamak istiyor.
 
ŞÖLEN HAVASINDA GEÇTİ

Elit Master Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Soyyiğit, Elit Master ligi yönetim kurulu üyesi Tahkim kurulu başkanı eski Fifa kokartlı Hakem Binali Kartal, Elit Master ligi kurucu üyesi Doğu Karadeniz Lig koordinatörü Şeref Yerebakan ve Elit Master ligi yönetim kurulu üyesi Doğu Karadeniz bölge sorumlusu Osman Balcı’nın yanı sıra Köprübaşı Belediye başkanı Ali Aydın, Rize ve Trabzon bölgesinde bulunan Master ve Veteran futbolunda yönetici konumunda bulunan birçok önemli ismin ve taraftarın katıldığı kupa töreni ve şampiyonluk maçı görkemli bir şekilde havai fişek ve konfeti gösterisi eşliğinde yapıldı.


 
MİSAFİRPERVELİK TAKDİR GÖRDÜ

Nefes kesen karşılaşmada Maçka Belediyesi Veteranlar ilk yarının son dakikasında atmış olduğu golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak Doğu Karadeniz Bölge Şampiyonluk kupasını müzelerine götürdüler.

Şampiyonluk kupası Elit Master Lig kurucu başkanı Erkan Soyyiğit tarafından Maçka Belediyesi Veteranlar takımına verilirken, şampiyonluk kupası konfeti eşliğinde coşkuyla kutlandı. Ayrıca maç sonunda Maçka Belediye başkanı Koray Koçhan’nın tüm taraftarlara Pilav, Kavurma, Tatlı ve Ayran ikramı ile misafirperverliğini bir kez daha gösterdi.
 
FİNAL MAÇI GÖZ DOLDURDU

Ödül töreni ve şampiyonluk kutlamaları sonrası açıklamalarda bulunan Elit Master Lig Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Soyyiğit, “Bizim en büyük amacımız adalet ve kurallar çerçevesinde abartıya kaçmadan bir lig yönetmek. Bu güzellikleri bizlerle yaşamak ve yaşatmak isteyen tüm takımlara Elit Master Lig’in kapısı açıktır. Bugün oynanan final maçının galibi bence Maçka Belediyesi Veteranlar ve İyidere Aspet Masterlerdir, her iki takımda üst düzeyde zevkli bir maç izlettirdiler. İki takımı da cani gönülden kutluyorum, ayrıca Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan’a bizlere bu imkanı sağladıklarından dolayı teşekkürü ayrıca bir borç biliyorum” diyerek memnuniyetini dile getirdi.
 
LİGİN KALİTESİ ARTIYOR

Elit Master Lig Koordinatörü Ve Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Yerebakan, “Bizler sadece ligimizin kalitesini arttırmak adına gayret ediyoruz, yoruluyoruz ama keyif alıyoruz ve kalitemizi de ortaya koyuyoruz. Koray Başkan’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor, Şampiyonluk kupalarından dolayı tebrik ediyorum. Oynadıkları üst düzey futbol ve grup şampiyonluklarından dolayı da İyidere Aspet Masterler takımını ayrıca kutluyorum” dedi.
 
NAMAĞLUP BİR TAKIMLA KARŞILAŞTIK

İyidere Aspet Masterler Kurucu Başkanı Mustafa Zorer, “Organizasyon çok güzeldi ve güzelde bir karşılaşma oldu. Kalemizde gördüğümüz talihsiz golde daha dikkatli olsaydık ortada geçen maçı alma şansımız olabilirdi. Sonuçta güçlü bir kadrosu olan ve namağlup bir takıma karşı verdiğimiz mücadelede kazanan takım Maçka Belediyesi Veteranlar oldu. Kendilerini kutluyor, Koray Koçhan’a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca bizlere bu güzellikleri yaşatan Elit Master Lig ailesine ve başkanımız Erkan Soyyiğit’a ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 
Editör: TE Bilisim