Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman Cimbom'u devirme planları yapıyor.

Trabzonspor bugün UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Getafe maçından çok G.Saray'a odaklandı. Bordo-Mavili takım grupta iddiası olmaması nedeniyle bugünkü karşılaşmaya yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkacak. Fırtına'nın grupta şansı bulunmuyor.

Yıldızlar İlk 11'de Olmayacak

Pazar günü oynanacak Galatasaray maçını düşünen Trabzonspor'da Pereira, Obi Mikel, Nwakaeme, Uğurcan, Sosa ve Sörloth gibi isimlerin bugün ilk 11'de oynaması beklenmiyor..

Kazanmak İçin Çıkacağız

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Getafe maçıyla ilgili olarak grupta istedikleri sonucu alamadıklarını ifade ederek, "Getafe önünde kazanmak istiyoruz" dedi.

En Güçsüz Torbadaydık

Oynayacakları hiçbir rakipten korkmadıklarını vurgulayan Karaman, "Avrupa Ligi'nde en güçsüz torbadaydık. Buralara katılmayı alışkanlık haline getirmeliyiz" dedi.

Transfer Konuşmak İçin Erken

Ünal Karaman dünkü basın toplantısında transfer konuşmak için daha erken olduğunu söyledi. Karaman, "Burada gidecek olan para ülkemizin parası. Farklı isimler çıkınca kaymağını yiyecekleri sevindirir" dedi..

Trabzon Her Maçı Kazanmak İster

Trabzonspor'un genç kalecisi Erce Kardeşler, Trabzonspor'un sahaya her maçı kazanmak için çıkacağını söyledi. Erce, "Bizim gibi rotasyon oyuncuları için bu maçlar önemlidir. Taraftarımız bizi desteklemeye gelsin" dedi. Her zaman forma giyeceği diye bir kural olmadığını söyleyen Erce,"Oynamasak da takım arkadaşlarımıza destek vermeliyiz. Bu kulüpte mutluyum' dedi.
.
Onazı Şans Bekliyor

Sakatlığı nedeniyle takımından uzak kalan Ogenyi Onazi tamamen iyileşti. Nijeryalı artık hocasından şans beklediğini ifade etti.

Avrupa'da 134. Karşılaşma

Trabzonspor Avrupa'da 134. maçına çıkıyor. Bordo-Mavililer geride kalan 133 maçta 50 galibiyet, 34 beraberlik, 49 yenilgi aldı. Fırtına 172 gol atarken kalesinde 180 gol gördü..
 

Editör: TE Bilisim