YÜREĞİNİZİ KOYUN

A Millî Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu beşinci maçında yarın akşam Cebelitarık ile karşılaşacak. Viktoria Stadyumu'nda oynanacak ve saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Estonya Futbol Federasyonu'ndan Kristo Tohver yönetecek. Karşılaşma TRT 1'den naklen yayınlanacak. Türkiye A Millî Takımı, Cebelitarık ile tarihinde ilk kez karşı karşıya gelecek. Grupta oynadığı 4 maç sonunda 8 puanla zirvede yer alan A Milli Takım, Cebelitarık sınavını kazanıp, Salı günü Hollanda ile oynayacağı müsabakaya moralli ve avantajlı çıkmak istiyor.

HAFİFE ALMAK YOK

Teknik direktör Şenol Güneş, oyuncuları ile yaptığı konuşmada Cebelitarık ve Hollanda maçlarını kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Güneş, “Karadağ maçında iyi yanlarımız da vardı eksiklerimiz de. Bu iki kritik Cebelitarık maçında iyi yanlarımızı daha ön plana çıkartmalıyız. Bir kez daha söylüyorum. Artık Karadağ maçı aklımızda olmamalı. Öne geçtiğimiz zaman skoru korumak kadar farkı açmak da önemli” ifadelerini kullandı. Güneş, Cebelitarık’ı kesinlikli hafife almamaları konusunda da oyuncularını ciddi şekilde uyardı.

MUHTEMEL 11’LER

Cebelitarık: Coleing, Sergeant, Wiseman, Bosio, Chipolina, Britto, Annesley, Valarino, Ronan, Torilla, De Barr

Türkiye: Mert Günok, Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, Mert Müldür, Okay Yokuşlu, Salih Uçan, Orkun Kökçü, Efecan Karaca, Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu

GRUPTA DİĞER MAÇLAR

19.00 LETONYA-NORVEÇ

21.45 HOLLANDA-KARADAĞ

Editör: TE Bilisim