TFF 3.Lig 1.Grupta rahat bir sezon geçiren Artvin Hopaspor, kümede kalma mücadelesi veren Çankayaspor’la Ankara’da oynadığı maçta sahadan 3-1 yenik ayrılarak haftayı puansız kapattı. Karşılıkla ataklarla geçen ilk yarıda taraflar gol atmayı başaramayınca bu yarı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.   İkinci yarıya hızlı başlayan Çankaya 50 ve 53. dakikalarda Cemre ve Furkan ile bulduğu gollerle bir anda 2-0 öne geçti. 90+3’te Emir Kaan farkı 3’e çıkaran golü kaydetti. 3-0 karşılaşmanın bu skorla biteceği sanılırken Mertcan Aslan 90+5’te Hopaspor’un tek golünü kaydetti ve karşılaşma da az sonra  ev sahibi Çankaya’nın 3-1 üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla Çankaya sahadan 3 puanla ayrılıp kümede kalma umudunu sürdürürken Hopaspor ise yenilgiye rağmen 36 puanla 9.sıradaki yerini korudu.

STAT: Etimesgut Atatürk

HAKEMLER: Deniz Sercan Akgül**, Adnan Akbulut**,Harun Reşit Güngör**

ÇANKAYA FK: Beycan Kaya***, İsmail Karakaş***, Erol Yükseker***, Yasin Öztop***, Deniz Keskin***, Mert Kurt** (Dk.90 Emir Kaan?), Mücahit Eraydın***, Mustafa Şen***, Furkan Safi***, Cemre Atmaca** (Dk.66 Mustafa Dündar*), Batuhan Abdikoğlu***

A.HOPASPOR: Murat Özkan*, Saffet Gurur**, Safa Ali Memnun*, Yakup Kayış*, Fatih Dalgıç*, Yasin Tosun**, Furkan Tuşik* (Dk.20 Hüseyin Can**), Yücel Yıldırım* (Dk.56 Mertcan Aslan*), Ufuk Ayaydın**, Eray Pazar**, Talha Aydemir* (Dk.56 Furkan Cinkaya*) 

GOLLER: Dk.50 Çemre Atmaca, Dk.53 Furkan Safi, Dk.90+3 Emir Kaan (Çankaya FK), Dk.90+5 Mertcan Aslan (Hopaspor)

Editör: TE Bilisim