TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Artvin Hopaspor deplasmanda Payasspor ile karşı karşıya geldi. Ligde zirve mücadelesi içinde olan Mor-Beyazlı ekip, zorlu deplasmanda müthiş  bir geri dönüşe imza attı. Karşılaşmada 24 ve 39. dakikalarda kalesinde gördüğü gollerle bir anda 2-0 geri düşen Artvin Hopaspor, 45.dakikada Eray’ın golü ile soyunma odasına 2-1’lik skorla umutlu gitti. Müsabakanın ikinci yarısında adeta Artvin Hopa fırtınası esti. İlk golün sahibi Eray 73.dakikada kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Daha da morallenen Artvin Hopaspor oyuna sonradan giren Furkan’ın 86.dakikada kaydettiği golle deplasmanda 3-2 öne geçti. Müsabakayı bu skorla kazanan Mor-Beyazlı ekip altın değerinde 3 puanın sahibi oldu. Artvin Hosapro bu galibiyetle puanını 16’la yükseltirken zirve takibini sürdürdü.
 
STAT: Payas İlçe
HAKEMLER: Taner Tuncer**, Emir Kılıçarslan**, Recep Güneş**
PAYASSPOR: Suphi*, Ekrem* (Dk.76 Vedat*), Doğukan*, Süleyman* (Dk.58 Hamza*), Gökhan*, Koray*, Muhammet Ali*, Hakkı* (Dk.76 Yasin*), Berkant* (Dk.86 Ercan*), Tevfik*, Mehmet**
ARTVİN HOPASPOR: Furkan**, Güray***, Doğukan***, Ufuk** (Dk.68 Doğan*), Fatih***, Niyazi***, Taner***, Yücel***, Tugay** (Dk.90 Hüseyin?), Eray**** (Dk.90 Mehmet Avcı?), Feyyaz? (Dk.18 Furkan***)
GOLLER: Dk.24-39 Mehmet (Payasspor), Dk.45-73 Eray, Dk.86 Furkan (Artvin Hopaspor)
 
Editör: TE Bilisim