ŞOK ETKİSİ YARATTI

TFF 2.Lig ekiplerinden Pazarspor’da geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul’da ilk kez 2 aday yarışmıştı. Kongreyi mevcut Başkan Mustafa Taşkın kazanmıştı. Kongre sürecinde kaybeden aday Av. Şafak Balta ve kazanan aday Mustafa Taşkın’ın söylemlerinden rahatsız olduğunu söyleyen Pazarspor Onursal Başkanı Hüseyin Yangın, düzenlediği basın toplantısıyla kongre üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. Yangın’ın bu kararı Pazarspor camiasında büyük bir şok etkisi yarattı. Pazarspor Oteli önünde basının karşısına çıkan Onursal Başkan Hüseyin Yangın şunları söyledi;

TARAFSIZ OLMAYA GAYRET ETTİM

“Kulüp tarihinde ilk kez yaşanan 2 adaylı seçim öncesinde konumum gereği elimden geldiğince tarafsız olmaya çalıştım ve aday tarafların aleyhinde olacak tutum ve davranışlardan kaçınmaya özen gösterirken adil ve tarafsız olma hususundaki hassasiyetimi de titizlik gösterdim. Her seçimin bir kazananı ve bir kaybedeni vardır. Ancak kendi başarısızlıklarını görmezden gelip kaybettikleri seçimde şahsımın tarafgir davrandığını iddia etmeleri beni son derece üzmüştür. Her ne kadar hassas davransam da neticede benim  de kullandığım bir oy vardır ve bunu özgür irademle kullandım.

BU KULÜBE 30 YILIMI VERDİM

Bu kulübe 30 yılını vermiş bir isim olarak bana danışan bazı arkadaş ve yakınımdakilerle özel olarak elbette düşüncelerimi paylaştım. Bu çok doğal durum olmasına karşın kaybedenler tarafından yönlendirme olarak değerlendirilmesi ve bunu yapanların, çok yakınımdaki isimlerin olması üzüntümü bir kez daha artırmıştır Bu nedenle Pazarspor’un büyük kongre delegeliğinden istifa ediyorum.” Bu arada Pazarspor Onursal Başkanı Hüseyin Yangın’ın istifasının ardından Kulüp Başkanı Mustafa Taşkın, Onursal Başkan Hüseyin Yangın’ın istifasını kabul etmeyeceklerini açıkladı.

Editör: TE Bilisim