PARMAK VE EKUBAN

Sezon başından bu yana yaşanan sakatlıklar ve hastalıklardan ötürü bir türlü ideal kadrosu ile sahaya çıkamayan Trabzonspor’da gözler Abdulkadir Parmak ile Ekuban’a çevrildi. Uzun süre sonra takımla birlikte çalışmalara katılan Abdulkadir Parmak’ın Kasımpaşa ile oynanacak olan müsabakada kadroda olması bekleniyor. Ekuban’ın da yeni yapılan Covid-19 testinin sonucu bekleniyor. Test sonucuna göre yıldız oyuncunun kadroda olup olmayacağı netlik kazanacak.
 
PEREİRA 11’E DÖNÜYOR

Fenerbahçe maçında sakatlığından ötürü forma giyemeyen Portekizli sağ bek Pereira’nın Kasımpaşa maçında 11’de sahaya çıkması bekleniyor. Abdulkadir Parmak’ın durumuna göre Kasımpaşa maçında orta sahada yine Flavio ile Kamil Ahmet ikilisinin görev yapması bekleniyor. Yeni bir sakatlık ve hastalık sorunu yaşanmaması halinde bir sonraki hafta Alanyaspor ile oynanacak olan müsabakaya Trabzonspor’un ideal kadrosu ile çıkması bekleniyor.   
 
GÖSTER KENDİNİ BAKER!

 
Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu elinden kaçıran, Ziraat Türkiye Kupasını müzesine götüren Trabzonspor bu sezona da yenilenen kadrosu ile büyük umutlarla başlamıştı. Ancak ilk 6 haftalık periyotta hayal kırıklığı yaşatan Trabzonspor’un en büyük eksikliğinin lider bir oyuncu olduğu yönünde yorumlar yapılıyor. Bu anlamda Sosa’nın yerine büyük umutlarla transfer edilen İngiliz oyuncu Lewis Baker henüz beklenen performansı ortaya koyamasa da yıldız oyuncuya güven tam. Takımın yeni maestrosu görevini üstlenecek olan Baker’in hücum organizasyonlarını başlatması ve daha yakın bir pozisyonda oynaması bekleniyor.
 
Editör: TE Bilisim