Marcus Berg Gündemde
 
Trabzonspor, transferde önceliği forvet hattına vermeye başladı. Kolombiyalı golcü Hugo Rodallega’nın Denizlispor’a transfer olmasının ardından iki golcü oyuncu almak için kolları sıvayanBordo-Mavili ekip, en doğru tercihi yapmak için ince eleyip sık dokuyor. Bordo-Mavili ekibin gündeminde birçok isim var. Fırtına’nın önceliği bonservisi elinde bulunan oyuncularda olacak. Bu anlamda Trabzonspor, Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Ain ile sözleşmesi sona eren İsveçli golcü Marcus Berg’i de gündemine aldı.
 
Bonservisi Elinde
 
Yeniden Avrupa'ya dönmeyi çok isteyen 32 yaşındaki yıldız golcü, Al Ain'de oynadığı 29 maçta 14 kez ağları havalandırdı. Tecrübeli yıldız, İsveç Milli Takımı'yla çıktığı 69 maçta 19 gol attı. İsveçli golcü ile yıllık ücret konusunda da anlaşmaya varılabileceği belirtiliyor. Bordo-Mavililerin gündemindeki bir diğer isim ise son olarak Çin ekibi Jiangsu Suning’te oynayan ve şu anda boşta olan Benjamin Moukandjo. Bordo-Mavililer, Kamerunlu golcü ile resmi temaslara başlamıştı. Moukadjo’nun da Trabzonspor’a gelmeye sıcak baktığı belirtiliyor.
 
Ağaoğlu Yoğun Tempoda

 
Fırtına, Hoffenheim’in Macaryıldızı Adam Szalai için de girişimlere başladı. Alman ekibi ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki futbolcu için maliyet araştırması yapıldı. Hoffenheim, Szalai için 2 Milyon Euro bonservis istiyor. Trabzonspor ise Macar oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katma konusunda teklif yaptı, cevap bekleniyor. Fırtına, Nimes ile sözleşmesi biten Rachid Alioui ve Borussia Mönchengladbach’tan ayrılan Josip Drmic için de çalışmalar yapıyor. Başkan Ağaoğlu, önümüzdeki sezon ki hedeften ötürü iki golcü oyuncu takıma katmak için yoğun çalışıyor.
 
Editör: TE Bilisim