İMZA AŞAMASINDA

Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor’a geri dönüş yaparak yeniden görüşme talebinde bulunan Mısırlı oyuncu ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği, transferin bu hafta resmiyete dökülebileceği belirtildi. Aston Villa ile de bonservis konusunda prensip anlaşmasına varılmıştı.

RESMİYETE DÖKÜLECEK

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın ısrarla kadrosunda görmeyi istediği oyuncunun transferi, menajerinin farklı teklifleri de değerlendirmek istemesinden ötürü çıkmaza girmişti. Ancak Trezeguet’in Trabzonspor tercihini transferi bitme noktasına getirdi. Bordo-Mavili taraftarlar da müjdeli haberleri bekliyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu da iki mevki için görüşülen isimlerin Slovenya kampına yetişeceğini açıklamıştı.

AVCI, BAŞARILI OYUNCUYU ÇOK İSTİYOR

Trabzonspor, Karagümrük forması giyen sağ kanat oyuncusu Emre Mor transferinde rakiplerinin bir adım önünde. Fenerbahçe’nin de talip olduğu başarılı oyuncuyu kadrosunda görmeyi çok isteyen teknik adam Abdullah Avcı’nın ısrarı üzerine harekete geçen Bordo-Mavililer, Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma ile görüşmelerini sürdürüyor. İstanbul ekibinin yeni teknik patronu Pirlo’nun Trabzonspor’dan Gervinho’yu istemesi üzerine olumlu mesafe kat edildiği belirtildi.
 

Editör: TE Bilisim