Bu görüşme sonrası 30 yaşındaki futbolcu, Fırtına’ya yeşil ışık yaktı. Başkan Muharrem Usta, İtalyan kulübüyle temasları hızlandırırken Bordo-Mavililer 1 yıllık kiralık olarak Kucka’yı renklerine bağlamaya hazırlanıyor.

Kamil Ahmet Çörekçi ve Bongonda’ya imza attırarak transferlere başlayan Trabzonspor, artık tüm dikkatini yıldızlar üzerinde yoğunlaştırıyor. Bordo-Mavililer’in bir numaralı hedefi; Juraj Kucka. Uzun süredir Milan’ın Slovak orta saha oyuncusunu kadroya katmaya çalışan Fırtına, Galatasaray’ın devreye girmesiyle sıkıntı yaşamıştı. Ancak Trabzonspor, Kucka’dan vazgeçmedi aksine onun için seferberlik ilan edildi.

Başkan Muharrem Usta, Milan ile kiralama formülü konusunda görüşürken, oyuncu cephesinde ise sıcak gelişmeler yaşanıyor. Trabzonspor’un 35 yaşındaki stoperi Jan Durica, Slovakya Milli Takımı’ndan yakın arkadaşı olan Kucka’yı ikna etmek için devreye girdi. Durica’nın, “Burada önemli bir proje ve büyük hedefler var. En azından gel 1 yıl oyna. Kesinlikle pişman olmazsın. Maddi konularda da kurumsal bir kulüp, ödemelerle ilgili hiçbir sıkıntı yok. Sadece futbola odaklanabileceğin bir ortam var” dediği öğrenildi.

Canlı yayında söyledi... 

Orta sahanın merkezinde oyunu iki yönlü olarak oynayabilen Kucka, geçen sezon Milan formasıyla 30 lig maçına çıktı. 3 gol atarken, 2 asist yaptı. 1.86 boyundaki Slovak yıldızın, önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında, Bordo-Mavili futbolseverlerin ısrarını kırmayıp ‘How are you Trabzon?' demesi taraftarı heyecanlandırdı.
 

Editör: TE Bilisim