YENİ YÖNETİME BAŞVURDU

Gelecek sezon için hedefini büyük tutan Çaykur Rizespor’da teknik direktör Bülent Uygun, bu doğrultuda kadroyu güçlendirmek istiyor. Kongre sürecine giren Yeşil-Mavili ekipte teknik direktör Bülent Uygun’un yeni gelecek yönetime başvurarak, “Kongreyi beklemeyin. Kimse kapmadan bana Fenerbahçe’den Sinan Gümüş’ü alın. Oyun sistemimi Sinan Gümüş’ün üzerine kuracağım. Takımımız için en önemli oyuncu olacak” dediği öğrenildi.

BONSERVİSSİZ ALMA PLANI

Fenerbahçe’nin gelecek sezon kadrosunda düşünmediği Sinan Gümüş için Çaykur Rizespor transfer komitesinin bir görüşme yaptığı ifade edildi. Yeşil-Mavililerin, Fenerbahçe’ye kiralık teklifi sunduğu öğrenildi. Ancak Fenerbahçe’nin Sinan Gümüş’ü bonservisiyle gönderebileceklerini Çaykur Rizespor’a ilettiği öğrenildi. Camianın önde gelen isimlerinin devreye girerek bu oyuncuyu Fenerbahçe’den bedavaya getirmeyi planladığı ifade edildi.

THİAM VE LEMOS DA GÜNDEMDE

Yeşil-Mavili ekip ayrıca Fenerbahçe’den 28 yaşındaki Senegalli sol kanat oyuncusu Mame Thiam ve 25 yaşındaki Uruguaylı stoper Lemos’u da istiyor. Mame Thiam geride kalan sezon 30 lig maçında 6 gol, 4 asistlik performans sergilemişti. Kasımpaşa’dan bedelsiz olarak alınan Thiam’ın Fenerbahçe ile 2023’e kadar sözleşmesi bulunuyor. Lemos ise geride kalan sezon sakatlıklarla boğuşurken ligde 8, Türkiye Kupası’nda ise 2 maçta görev alabildi. Uruguaylı stoperin de 2023’e kadar sözleşmesi var.

Editör: TE Bilisim