Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral, teknik direktör Erdoğan Yılmaz ve tüm futbolcuların hazır bulunduğu söyleşide Emekli Öğretmen İmamettin Hanlıoğlu, Ramazan ayı, Kadir Gecesi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatı, spor, futbol ve güncel konularla ilgili bilgi birikimlerini belgeleri ile birlikte paylaştı. Of aşığı olan ve Ofta herkesin gönlünde taht kuran, gezen tarihçi İmamettin Hanlıoğlu, Trabzon Akçaabat ilçesinden.

Milli Takım, Trabzonspor ve Beşiktaş Teknik Direktörlüklerini yapan Şenol Güneşin sınıf arkadaşı ve rahmetli Barış Manço’nun da askerden arkadaşı olduğunu belirten İmamettin Hanlıoğlu, yarım asra yakındır Of'ta görev yaptığını, Of"a ve Oflulara olan sevgisinden dolayı, vefatında mezarının Ofta olmasını istediğine vurgu yaptı. Of İlçesinin her alanda geliştiğini, futbolda da Ofsporumuzu 2. Lig, 1.lig ve süper ligde görmek istediğini ifade eden Hanlıoğlu, misafirperverliklerinden dolayı Ofspor Başkanı Olcay Saral, teknik heyete ve tüm futbolculara teşekkür etti.

Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral ise, "Belli ki gençler tanımıyor kendisini.

Akçaabat Söğütlü doğumludur.

1971 yılında  Öğretmen olarak Of’a tayini çıktığında ne kendisi, ne de Oflular burada 50 yıl kalacağını bilemezdi. OfÇayspor formasını da giydi vaktiyle, bütün resmi törenlerde aranan sunucu da oldu. Bugün en büyüğü 62 yaşında olan tam 40 bin öğrencisi olmuş. Bir kaç yıl önce istemediği halde emekli olmak zorunda kalmış.. Herkes kadar Oflu olurken beceremediği tek şey hiç kimse ile kavgası, gürültüsü, dedikodusu olmamış. Emekli olduktan sonra da tek başına Of’da yaşamaya devam eden efsane hocamıza bize gösterdiği tahammül, sabır ve öğrettiği her şey için teşekkür ediyorum. Ofspor kulübünün ve stadının kapılarının kendisine sonuna kadar açık olduğunu ifade etmek istiyorum." dedi. Ofsefa Çay Fabrikası sahibi Ömer Sarıalioğlu'nun da eşlik ettiği söyleşi sonunda Ofspor Başkanı Olcay Saral, 24 Nisan 2022 Pazar günü saat 15:00'da, Of İlçe Stadında oynanacak olan, Ofspor-Ceyhanspor futbol müsabakasına tüm taraftarları beklediklerini söyledi. Program hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Editör: TE Bilisim