ÇARESİZ KILACAKLAR

Satışa çıkarılan biletleri kısa sürede tüketerek Fenerbahçe karşılaşmasını kapalı gişe oynatacak olan Bordo-Mavili taraftarlar takımına çok güveniyor ve Trabzonspor’un kendilerine bir galibiyet armağan edeceklerine yürekten inanıyor. Ancak taraftar kaleci Uğurcan’ı bir tarafa ayırarak Hamsik, Bakasetas, Nwakaeme ve Cornelius’un bu galibiyette başrol oynayacaklarını düşünüyor.

FENER DİRENEMEZ

Hamsik-Bakasetas ikilisinin orta sahada oyunu yönetim yönlendirmelerinin yanında ofansif becerilerinin Fenerbahçe’ye zor anlar yaşatacağını düşünen taraftarlar Nwakaeme’nin kanattan getireceği toplarla rakibin dengesini bozacağına, Cornelius’un da Sarı-Lacivertli fileleri mutlaka havalandıracağına inanıyor.

13 GOL 7 ASİST

Zaten geride kalan 8 maçta bu futbolcuların gösterdikleri performansta bu konudaki düşünceleri haklı kılıyor. Hesap ortada. 8 maçta toplam 13 gol, 7 asiste imza atan yıldızlardan Bakasetas (5 gol, 3 asist), Hamsik (1 gol, 2 asist), Nwakaeme (4 gol, 2 asist) ve Cornelius (3 gol) ile Fırtına’nın başarısında önemli rol oynadılar.

Editör: TE Bilisim