Gol Yemeden Gelen Başarı
 
Erzurum’da 6-8 Mart tarihleri arasında düzenlenen 12 ilin katıldığı Okullararası Genç Erkek Futsal Bölge Şampiyonasına Trabzon takımı damgan vurdu. Akçaabat İMKB Anadolu Lisesi Gümüşhane, Bayburt ve Muş temsilcilerini yenerek adını yarı finale yazdırmasını bildi. Akçaabat İMKB Muş temsilcisini 6 -0, Bayburt temsilcisini 7-0, Gümüşhane temsilcisiyle liderlik maçını da 4-0 kazanarak gol yemeden namağlup unvanıyla adını yarı finale yazdırmanın mutluluğunu yaşıyor.

 
Hedefimiz Büyük
 
Öğrencilerin gösterdiği özverili çalışmanın meyvelerini adlığını dile getiren Yardımcı Antrenör Sabrican Ayvaz, “Bu zamana gelene kadar her türlü zorluğa göğüs geren takımımı kutluyorum destek olan bütün sponsorlarımıza teşekkür ediyorum. Hedefimiz büyük. İnşallah Trabzon’umuzu Türkiye yarı finallerinde de en iyi şekilde temsil ederek önce finallere kalıp ardından da şampiyon olmayı hedefliyoruz” dedi.
 
En İyi Şekilde Temsil Ediyoruz

Çok gururlu olduğunu ifade eden Antrenör Temel Özdoğan, “Çıkmış olduğumuz bu kutlu  yolda hedefimize ulaşmak için birinci basamak olan Erzurum grubunu zirvede tamamlamaktı. Gol yemeden namağlup bir şekilde turnuvayı tamamlayan idari kadro yardımcı antrenörüm ve tüm sporcularımla beraber birinci olarak yarı final gruplarına katılmanın mutluluğunu yaşamaktayım. Bu süreçte bizlere büyük destek olan Akçaabat Belediyesi  Spor işleri müdürlüğüne, sponsor olan tüm firmalara teşekkür ederim. Hedefimiz güzide ilimiz Trabzon’umuza futsal alanında Türkiye Kupasını getirmektir. Ruhunu ortaya koyup ter akıtan tüm sporcularımı tebrik ediyorum” dedi.

 
Yolumuza Birlik İçinde Devam Ettik

Elde ettikleri başarıyı kupayla süslemek istediklerini dile getiren Takım Kaptanı Orkun Dedeoğlu, “Trabzon'da başlayan futsal serüvenine Erzurum'da da devam ettik. İnandığımız gibi gol yemeden bitirdik. Birçok problem yaşamamıza rağmen yıkılmadık ve yolumuza birlik içerisinde devam ettik. İnşallah şehrimizi ve okulumuzu Türkiye genelinde temsil edip daha sonra yurt dışında da ülkemizi temsil etmek istiyoruz tüm takım arkadaşlarıma ve saygıdeğer müdürüme ve sevgili antrenörlerime teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 
Bu Duygu Anlatılmaz Yaşanır

Spora önem verdiklerini dile getiren Okul müdürü Selçuk İslamoğlu , “Bize bu mutluluğu yaşatan  öğretmenimize, sporcularımıza ,sponsorlarımıza teşekkür ederim. Bu mutluluğu anlatamam. Ancak yaşanabilir. Her fırsatta spora verdiğimiz desteğin karşılığını bu şekilde alabilmek bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Öğrencilerim eğitiminin yanında spor alanında da kendilerini kanıtlamak ve Trabzon’umuzu en iyi şekilde temsil edebilmek için var gücüyle mücadele ediyor. Tekrardan idari ekip ve öğrencilerimi kutluyorum” ifadelerini kullandı.
 
Ali Osman YÜRÜK
 
Editör: TE Bilisim