Korona virüs salgınından ötürü ertelenen liglerin yeniden başlaması adına geri sayıma geçildi. 16 gün sonra start verilecek olan lig için Trabzonspor kampa girmeye hazırlanıyor. 4 Mayıs’ta sahaya inerek çalışmalarına başlayan Bordo-Mavili ekip bu güne kadar 4 kez teste girmişti. Tüm testleri negatif çıkan Fırtına dün 5.kez teste girdi. Sonuçlar bugün açıklanacak. Sonuçların yeniden negatif çıkması halinde Bordo-Mavili ekip Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde 1 hafta kampa girecek. Bu süreçte dışarısıyla tamamen iletişimi koparacak olan Fırtına tam kapasite çalışacak. 

8 FİNAL HAFTASI

Teknik direktör Hüseyin Çimşir'in sezon başı kampında olduğu gibi öğrencilerini zorlamayı planladığı öğrenildi. Kalan 8 haftalık sürece çok iyi bir şekilde girmek isteyen Trabzonspor’da teknik direktör Hüseyin Çimşir işlerini şansa bırakmak niyetinde değil. 53 puanla zirvede yer alan Fırtına, sezon sonunda şampiyonluk coşkusu yaşama adına tek yürek olmuş durumda. Futbolcular da hedefe ulaşma adına çok hırslı. Takım kaptanı Jose Sosa da sorumluluk alarak takım arkadaşlarıyla sürekli özel görüşmeler gerçekleştiriyor.

AĞAOĞLU MORAL VERDİ

İki gün önce Trabzon’a gelen ve takımla buluşan Başkan Ahmet Ağaoğlu da teknik ekip ve futbolculara motivasyon konuşmaları yaptı. Uzun zamandır takımdan ayrı kalan Başkan Ağaoğlu, hasret giderirken futbolcularına şampiyonluk konusunda inandığını söylüyor. Camianın kenetlendiğini, sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacaklarına inandığını belirten Ağaoğlu, teknik ekip ve oyunculara güvendiğini ifade ediyor. Çifte kupa için sabırsız olduklarını belirten Ağaoğlu’nun, “Ben size güveniyorum. Yolun sonuna geldik. 8 maç sonunda hedefe ulaşacağız” dediği öğrenildi.





 

Editör: TE Bilisim