İmza töreninde ilk olarak açıklamalarda bulunan Ağaoğlu şöyle konuştu;

BİZ ONLARI ONLAR BİZİ TERLETTİ

İmza töreni için bira araya geldik.  Transfere erken başladık. Bu taraftarımızı da çok heyecanlandırıyordur. Bir tarafımda Peres bir tarafımda Gervinho. İzleme ekibimiz ve teknik heyetimizin istekleri doğrultusunda bugün imza atacak konuma geldik. Transferlerimiz devam edecektir. Hedefimiz kamp başlayana kadar hocamızın istediği transferleri bitirebilmek.  Peres ve Gervinho’nun takıma katkı vereceklerine inancım tam. Trabzonspor gibi bütçesi dar bir kulübün çok dikkatli olması lazım. Biz onları onlar bizi terletti netice olarak imza töreni için buradayız Hayırlı olsun. 

PARMA’YA TEŞEKKÜR

Bu arada özellikle Gervinho için her türlü kolaylığı sağladığı için Parma’ya teşekkür ediyoruz. Onlarla olan ilişkimiz biz yönetime geldiğimizden beri çok iyi. Malum Kucka’yı da iki sene önce oraya satmıştık. Oyuncumuz hala orada. Bir kere bu formayı giydi mi bizim oyuncumuz olarak anarız.

BRUNO’NUN EŞİNE TEŞEKKÜR

Bruno konusunda bize çok yardımcı olan saygı değer eşi Grande’ye çok teşekkür ediyorum. Onun yanında da Gervinho’nun eşi Sera var. Onlar bu ailenin bir parçası artık. Trabzon’da kaldıkları sürece halkın ve taraftarın ne kadar yardımsever ne kadar misafirperver olduğunu görecekler. 

SAVAŞA HAZIR DÖNMELERİNİ İSTİYORUM

İki oyuncumuzun takıma kadroya katılmalarından dolayı memnuniyetimi ifade etmek istiyorum. İmza töreni sonrası ülkelerine gidecekler. Dönüşlerinde bir savaşa girecekler. Mücadeleye gidecekler. Döndüklerinde savaşa hazır bir halde gelmelerini istiyorum tekrar hayırlı olsun diyorum.

PERES: BURADA OLMAK GURUR VERİCİ

Ağaoğlu’nun ardından konuşan Bruno Peres  “Bu ailenin bir parçası olmak gurur verici. Bunun getirdiklerinin farkındayım. Sorumluluklarımın farkındayım. Saha içimde ve saha dışında bu takımın savaşçısı olacağım. Bu yıl uzun bir yol olacak. Kolay olmayacak. Bu ailenin geçmişini de düşündüğümüzde sezon sonunda başarıya ulaşacağımıza eminim.” Dedi.

GERVİNHO: BU PROJEYE İNANDIM

Gervinho ise kendisine anlatılan projeye çok inandığını dile getirerek “Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Çok konuşan biri değilim sahada işimi yaparım. Bu inandığım bir proje. Başkanımızın da bahsettiği gibi bu ailenin parçası olduğum için çok mutluyum. Parma kulübüne de kolaylık sağladıkları için çok teşekkür ederim. Ailem ve ben burada olmaktan çok mutlu. Başarılı olacağına inandığım bir proje. Takımın bana benim de takıma yardımcı olacağıma inancım tam.” Şeklinde konuştu.

5’ER BİN FORMA SATTI

Ağaoğlu son olarak iki futbolcuya geleneği bozmayarak forma satışı yaptı. Ağaoğlu şu ifadeleri kullandı; “Çok sıkıntılı bir finansal süreçten geçiyoruz. Bu arada ne bulursak satıyoruz. Su satıyoruz, ancak sezon açılınca özellikle forma satıyoruz. Normal sezonlarda bu kalibredeki futbolculara 5’er bin forma veriyorduk, o yüzden beni yormasınlar. Fiyat konusunda bir şekilde anlaşırız. Bizim Türkçe’de bir söz vardır. Ağanın lafının üzerine laf söylenmez. Ya da babaların lafının üzerine söz söylenmez. Artık bir anlamda babaları mı derler bilemem, ancak bu ailenin babası olduğuma göre babalarını üzmesinler.

Editör: TE Bilisim