HERKES O GÖRÜTÜLERİ İZLEDİ

Trabzonspor taraftarlarının içindeki şampiyonluk özlemi yıllar içinde bir kora dönüştü. Önce Fenerbahçe ardından deplasmanda Beşiktaş’ın 2-1 mağlup edilmesi, gollerin de 45+4 ve 90+6’da gelmesi sevinç patlaması yaşanmasına neden oldu. Trabzonspor taraftarları Meydan’dan kolbastı görüntüleri paylaşırken bazı evlerin oturma salonlarında ise babalar oğullar birbirine sarıldı, sevinçten çay tepsileri kırıldı ve büyük coşku yaşandı.

BİLETLER MAKUL, STAD FULL

Trabzonspor yönetimi şimdi yeni bir hazırlığın eşiğinde. O da milli maçlardan sonra Akyazı’da stadı tamamen doldurmak. Yönetim biletleri makul tutacak ve Trabzonspor taraftarı da Gaziantep maçında 41 bin 461 kişi ile Akyazı’da yeni bir zaferi ortaya çıkaracak. Bu arada sağbek Peres’in takıma dönecek olması, Bakasetas’ın yokluğunda Siopis’in taze kan olarak 11’e gelmesi de önemli.

TARAFTARIN GÖZLÜKLERİ HAZIR

Trabzonspor taraftarları Akyazı’ya gözlükleri ile gidiyor. Ömer Köksal ve arkadaşlarının yaptığı grup ‘Lider’ gözlükleri ile birlikte Akyazı’da renkli görüntüler ortaya koydular ve destek verdiler. Kombine satın alan ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen genç taraftarlar, “Bu sene o sene. Artık hakemler de şu ana kadar bariz hata yapmadı. Demek ki hakemler adil olunca sıralamada Anadolu takımları daha fazla yer alıyorlar” dediler. (SPOR SERVİSİ)

Editör: TE Bilisim