Süper Lig’in 29.haftasında Trabzonspor kendi evinde 103 günlük aranın ardından şampiyonluk yolunda kritik maçta Ankaragücü konuk ediyor. Karşılaşma öncesi teknik direktör Hüseyin Çimşir önemli açıklamalarda bulundu.
Çimşir şu ifadelere yer verdi; ‘’Öncelikle eksik oyuncular ilgili dün akşam Ekuban’da sıkıntı oldu. Bugün oynayacak. Tony biliyorsunuz. Onun haricinde Sosa aramızda döndü. Amir aramıza döndü. Önemli oyunlar yok ama önemli oyuncular geliyor. Ben eksikleri bazen etmem. Biz takım halinde saha çıkıyoruz. Bugün galip geleceğiz.

Arkadaşlar Alanyaspor maçından sonra en kısa zamanda toparlandı. Bugün taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Tesislerden bu yana bizi çok iyi yolcu ettiler. Bu takım olan inançları güvenleri devam ediyor. Bizde mahcup etmeden 3 puanı alıp güvenli yolumuza devam ederiz’' Trabzonspor'da devam edip etmeyeceği konusunda Çimşri, ‘’İnşallah sezon sonundan konuşmayı nasip eder.

Duruyorum sabrediyorum. Bir kaç bişey söylerim'' dedi. Ekuban'ın sakatlığı ile ilgili ise Çimşir, ''Ekuban'la ilgili dün sakatlandı. Bugün MR’ çekildi. Birinci derece yırtığı var. Adaleye göre değişiklik gösterebilir. Güçlü ve kuvvetli oyuncu. Ekuban 1-3 hafta oynayamayacak gibi gözüküyor.’'
Editör: TE Bilisim