FUTBOLUN KALBİ KARADENİZ’DE ATACAK

Süper Ligde mücadele eden Trabzonspor ve Çaykur Rizespor’dan sonra Giresunspor’un da bu lige yükselmesiyle yeni sezon Karadeniz’in bu dost ve kardeş kentlerinin takımlarının coşkulu mücadelelerine sahne olacak. Şehirlerin birbirlerine olan yakınlığı nedeniyle deplasman zorluğu yaşamayacak olan taraftarların da katılımı ile oynanacak derbiler sayesinde futbolun kalbi adeta Karadeniz’de atacak.

BİRLİK ACİLEN KURULMALI

Öte yandan geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Karadeniz Kulüpler Birliği’nin acil olarak kurulması gerektiğine işaret eden Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, “Kulüplerin ortak sorunları için mutlaka bir araya gelinmesi lazım. Karadeniz artık tam anlamıyla futbol bölgesi oldu, bunu ispat etti. Trabzonspor lokomotif olmalı ve bu birlik mutlaka tesis edilmelidir. En büyük görev ona düşüyor” ifadelerini kullandı.

DOSTLUKLAR PEKİŞECEK

Şampiyonluk mücadelesi verdiklerinde Trabzonlulardan çok büyük bir destek gördüklerini de kaydeden Karahmet, “Geçmişin hatalarından da ders alarak rekabetçi ancak centilmence bir mücadele ile dost ve kardeş kentlerin bu dostluklarını daha da perçinlemek hepimizin başta gelen görevi olmalıdır” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim