FUTBOL VE KARATE BRANŞINDA FAALİYET GÖSTERECEK

Hayrat Kaymakamlığı, Hayrat Belediye Başkanlığı, diğer resmi ve sivil toplum kuruluşlarının desteği ile Hayrat’ta gençlerin elinden tutmak, yeteneklerini değerlendirmek ve spora yönlendirmek için Hayrat Gençlik Spor Kulübü kuruldu. Kulüp ilk olarak futbol ve karate branşlarında faaliyete gösterecek. Hayrat Gençlik Spor Kulübü’nün ilk organizasyonu karatecileri Hayrat’ta ağırlamak oldu. Trabzon ve Giresun’dan 80 yıldız ve genç sporcunun katıldığı kamp Hayrat MTA Lisesi Spor Salonu’nda yapıldı.

GENÇLER GELECEĞİMİZİN TEMİNATI

Aralık ayında Sivas’ta yapılacak olan Türkiye Ümit Genç ve 21 yaş altı Karate Şampiyonası’na hazırlanan sporcular, Hayrat’ta sıcak karşılanmanın verdiği moralle kamp yaptılar. Hayrat Kaymakamı Orçun Cüneyt Zor, Türkiye Şampiyonasına hazırlanan sporcuları kamp yaptığı spor salonunda ziyaret etti. Kaymakam Zor kampla ilgili olarak; “Hayrat ilçemize hoş geldiniz. Hayrat Gençlik Spor Kulübümüz ilçemize hayırlı olsun. Daha yeni kurulmuş bir kulüp olarak böyle güzel bir organizasyona imza attıkları için kulüp başkanımızı tebrik ederim. Gençler geleceğimizdir. Onlar için elimizden gelen yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Bundan sonraki gençler için yapılacak her etkinliğe azami destek vereceğiz inşallah. Kıymetli hocalarımıza ve sporcularımıza başarılar diliyorum” diyerek duygularını ifade etti.

DAHA GÜZEL PROJELERE İMZA ATACAĞIZ

Hayrat Gençlik Spor Kulübü Başkanı Serkan Şişik de konuşmasında; “Gençlerimizi sağlıklı bir geleceğe kavuşmaları için spora yönlendirmenin gelecek açısından önemli olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle Hayrat’ta Hayrat Gençlik Spor Kulübünü kurarak gençlerimize kendilerini geleceğe hazırlamak için imkanlar sunduk. Çalışmalarımızda bizlere önemli destek olan Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza ve destek veren diğer kurumlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra hep birlikte daha güzel işler yapacağız inşallah. Kampımızın da başarılı geçmesini diliyorum” dedi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Kampa; Hayrat Gençlik Spor Kulübü Başkanı Serkan Şişik, Of Karate Spor Kulübü Antrenörü Salih Doğan, Beşikdüzü Antrenörü Mehmet Yıldızlar, Yomra Antrenörü Nizamettin Ölmez, Giresun Yağlıdere Antrenörü Murat Yıldızlar, Giresun Merkez Akademi Spor Kulübü Antrenörü Fatih Yıldız, Giresun Üçtepe İlçesi Antrenörü Aykut Taylan, Kamp Sorumlusu Giresun Yağlıdere, Halk Eğitim Müdürü İlhan Bahçekapılı katıldı. ADNAN RAMOĞLU

Editör: TE Bilisim