Hüseyin Çimşir, 2008/09 sezonundan bugüne kadar Trabzonspor'un başında görev yaptığı ilk dört Süper Lig maçını kazanan ilk teknik direktör olarak alkış aldı.
 
Sivasspor’u yenerek liderlik koltuğuna geçen Trabzonspor’da Teknik Direktör Hüseyin Çimşir maç sonu açıklamalarda bulundu. Çimşir, “Oyunun ilk başlangıcı ve 70 dakikası kontrolü ve üstünlüğü bizdeydi. 2 - 0’u yakaladıktan sonra ve ikinci yarının başında yakaladığımız pozisyonlar var. Onları atabilsek daha iyi olabilirdi. 70’den geriye doğru çekilme durumunda kaldık” şeklinde konuştu.
 
Ancak rakiplerine fazla pozisyon şansı vermediklerini ifade eden Çimşir, “Rakibin bir iki tane uzaktan şut var. Onun haricinde net pozisyon vermedik. Özellikle son 20 dakikada ki oyun bizim için topu sahip olmamız gerekiyordu. Geriye yaslanmadan oyunu bitirmememiz gerekiyordu. Kazandığımız için mutluyum. Bütün oyuncu arkadaşlarımı kutluyorum. 70 dakika gayet iyiydi. iyi tempo yaptık” dedi.
 
Devre arası transferler ve Nwakaeme’nin son durumu hakkında da açıklamalarda bulunan Çimşir, “Hem Costa, hem Guilerme hem de Ndiaye ligi bilen oyuncular. Kalitelerini takıma yansıtmaya çalışıyorlar. Bize rekabet ortamı sağlıyorlar. Kalitemizi arttırıyorlar, son derece mutluyuz. Nwakaeme de ise adale sorunu var. Onu yarın daha net şekilde ortaya çıkar” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilisim