TARIK SAHNE ALDI

Trabzonspor ile Çaykur Rizespor, Süper Lig’in 34.haftası maçında Çaykur Didi Stadı’nda karşı karşıya geldi. Son haftalarda puan kayıpları yaşayan iki takım da sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıktı. Müsabakaya etkili başlayan taraf Trabzonspor oldu. Henüz 4.dakikada Bakasetas’ın şutunda savunmaya da çarpan topu kaleci Tarık kornere gönderdi. Sonrasında 23’te Hugo, 30’da Flavio ve 34’te Bakasetas’ın şutlarında kaleci Tarık mutlak golleri önledi. Çaykur Rizespor, ilk 45 dakikada aradığı pozisyonları bulamadı.

POZİSYONLAR KAÇTI

Karşılaşmanın ilk 45 dakikası golsüz eşitlikle sona erdi. İkinci yarıya etkili başlayan taraf bu kez Çaykur Rizespor oldu. Hücum çıkarken top kaybı yaşayan Trabzonspor savunmada az adamla yakalandı. Topu kapan Baiano ceza sahasına girdi, müsait pozisyonda kötü bir şut çeken Baiano Yeşil-Mavilileri mutlak bir golden etti. Karşılaşmanın 55.dakikasında Çaykur Rizespor frikik kullandı. Boldrin’in kullandığı atışta Uğurcan Çakır müthiş bir kurtarışa imza attı. Müsabakanın 57.dakikasında Abdulkadir’in ortasında Djaniny uçarak kafa vuruşunu yaptı, Tarık yine köşeye giden topu kornere çeldi.

DJOKOJVİC DİREĞE TAKILDI

83.dakikada Baker ceza sahası dışından müthiş bir şut çıkardı ancak top Tarık’ın bakışları arasında az farkla üstten auta gitti. 86’da ikinci sarı kartı gören Hugo kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 90+2.dakikada Djokovic’in uzak mesafeden çektiği şut üst direkten oyun alanına döndü. Trabzonspor’un 10 kişi kaldığı bölümden sonra Çaykur Rizespor’un baskısı iyice arttı. Müsabakada her iki takım da aradığı golü bulamadı. 90 dakika 0-0’lık eşitlikle sona ererken Çaykur Rizespor ile Trabzonspor puanları paylaştı.

STAT: Çaykur Didi

HAKEMLER: Cüneyt Çakır*, BahattinDuran*, Tarık Ongun*

ÇAYKUR RİZESPOR: Tarık****, Moroziuk**, Selim Ay***, Talbi***, İsmail**, Yasin** (Dk.81 Michalak*), Djokovic***, Baiano** (Dk.60 ErikSabo*), Boldrin** (Dk.89 Abdullah?, Samudio** (Dk.89 Fernando?), Skoda* (Dk.60 Remy*)

TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır**, Hüseyin Türkmen**, Edgar***, Hugo***, Marlon**, Abdulkadir Parmak*** (Dk.82 Berat*), Flavio***, Bakasetas***, Yunus Mallı* (Dk.27 Yusuf Sarı*) (Dk.88 Hosseini?), Baker**, Djaniny**

GOL: Yok

SARI KARTLAR: Yasin, Baiano, Selim, İsmail (Çaykur Rizespor), Hugo, Abdulkadir Parmak (Trabzonspor)

KIRMIZI KART: Dk.86 Hugo (Trabzonspor)

Editör: TE Bilisim