BU HOCAYLA OLMAZ!

44 yıl aradan sonra yeniden yükseldiği Süper Lig’in ilk 7 maçında 5 yenilgi ve 2 beraberlik alarak iki  puan toplayıp hiç galip gelemeyen Giresunspor’da, teknik direktör Hakan Keleş’e karşı camiada bir güvensizlik oluşmuş, ve genç teknik adamla bu işin yürümeyeceği, yerine deneyimli ya da yabancı birinin getirilmesi yönünde özellikle sosyal medyada yorumlar yapılmaya başlamıştı.

YÖNETİM SAHİP ÇIKTI

O günlerde başta başkan Hakan Karaahmet olmak üzere Giresunspor yönetimi tüm baskılara karşın Keleş’in arkasında durmuş ve ‘Hocalık bir şey yok, yeni bir takım olmanın sıkıntılarını yaşıyoruz. Kısıtlı bir kadroyla  bizi  Süper Lig’e çıkaran  Hakan Keleş’e güveniyoruz. Makul bir süre sonra bu takım istenilen sonuçları alacaktır’ diyerek Türkiye’de ender rastlanan bir tavır sergilemişti.

 VE KELEŞ BAŞARDI

Gelinen noktada son 8 maçından 5 ini kazanıp ikisini de berabere bitirip sadece bir yenilgi alarak 17 puan toplayan Giresunspor süratle alt sıralardan uzaklaşıp 12.basamakta yer bulurken, oynadığı olumlu futbolla da tüm sporseverlerin taktirini kazanan sempatik bir takım oluverdi. Özetlersek; Hakan Hoca kendisine duyulan güveni boş çıkarmazken, kötü günlerde inandığı hocasına  sahip çıkan Giresunspor yönetimi de örnek bir tavır sergilemiş oldu.

Editör: TE Bilisim