İLK YARIDA KARŞILIKLI GOLLER

TFF 3.Lig 1.Grup’ta oynadığı ilk iki maçtan bir beraberlik ve bir mağlubiyet alarak 1 puan toplayan Kelkit Belediyespor, mutlak 3 puan parolasıyla gittiği deplasmanda Sancaktepe ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda dengeli bir oyun ortaya koydu. 45.dakikada Adem Sağlam, Kelkit Belediyespor’u öne geçiren golü filelere gönderdi. 1-0. Bu golden 1 dakika sonra Sancaktepe Anıl Kara ile eşitliği sağladı ve ilk 45 dakika karşılıklı atılan gollerle 1-1 sonuçlandı.

2.YARIDA GOL DÜELLOSU

Mutlak galibiyete ihtiyacı olan Yeşil-Beyazlılar ikinci yarıda üstünlüğünü ortaya koydu. 68.dakikada Doğukan Delimehmet, Kelkit Belediyespor’u tekrar öne geçiren golü Sancaktepe filelerine gönderdi. 2-1. Ancak Yeşil-Beyazlılar üstünlüğünü koruyamadı. 86.dakikada Mikail Ünal skorda eşitliği sağladı. 2-2.  Pes etmeyen Kelkit Belediyespor’un baskısı 89.dakikada semeresini verdi. Bu dakikada topla buluşan Serkan Özen takımını tekrar öne geçirdi. 3-2. Kalan dakikalarda üstünlüğünü koruyan Kelkit Belediyespor maçı 3-2 kazarak ilk galibiyetini alıp puanını 4’e çıkardı.

STAT: 15 Temmuz

HAKEMLER: Mikail Cihangir**, Recep İlker Kor**, Gökhan Salduz**  

SANCAKTEPE: Ahmet Furkan Özdemir**, Kaan Yiğit**(Dk. 80 Doğan Atiz?), Rıfat Kara**(Dk. 67 Cenk Blom**), Ulaş Şimşek**, Gürkan Çiftci**(Dk. 46 Emir Ersoy**), Tekin Oğrak**, Anıl Kara***(Dk. 63 Buğra Çebi**), Cemilcan Eryılmaz**, Doğan Karakuş**, Muhammet Özdemir**, Mikail Ünal**   

1954 KELKİT BELEDİYE: Ceyhun Demircan***, Alparslan Fidan***, Serkan Özen****, Adem Kaba***, Adem Sağlam***, Hüseyin Teker***, Ensar Kemaloğlu***, Tufan Deniz Gelen***, Tayfun Çulha**(Dk. 84 Hamza İpekci?), Ahmet Albayrak**(Dk. 70 Batuhan Eren**), Onur Demir**(Dk. 58 Doğukan Delimehmet***)   

GOLLER: Dk. 45 Adem Sağlam, Dk. 68 Doğukan Delimehmet ve Dk. 89 Serkan Özen  (1954 Kelkit Belediyespor), Dk. 45+1  ve Dk. 86 Mikail Ünal Anıl Kara (Sancaktepe)

Editör: TE Bilisim