Dergimizde Kurucu Başkanlarımızdan Ali Osman Ulusoy’u Gazeteci Murat Taşkın’ın kaleminden, Genel Kaptanımız Kenan İskender’i de yine bir diğer gazeteci İhsan Öksüz’ün anlatımlarıyla rahmetle yad ediyoruz. Takımımızın unutulmaz 4 numarası Kadir Özcan’ı ise ölüm yıldönümünde, yaşattığı başarılarla bir kez daha hatırlıyoruz.

Uzun yıllar Türk Havayolları’nda reklam müdürü olarak görev yaptıktan sonra özel sektöre yönelen ve başarılı işlerin altına imza atan Pazarlama ve Halkla İlişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyemiz Serdar Ekrem Şirin ile gerçekleştirdiğimiz röportajın yanı sıra bu ayki dergimizde İdari İşler, Tesisler ve Stadyum’dan sorumlu yönetim kurulu üyemiz Lokman Sadıklar’ı da soru cevaplarla daha yakından tanıyoruz.

Herkesin yeteneklerini sergilemesini merakla beklediği Salih Kavrazlı ile gerçekleştirdiğimiz anket ve gazeteci Orhan Çavuşoğlu’nun “Altyapının Temelleri” başlıklı yazısını da bu ayki dergimizde bulabileceksiniz.
İngiliz devi Aston Villa’ya karşı elde ettiğimiz zaferin yıl dönümünde o günleri bir kez daha yaşıyor, Servet Özkara’nın kaleminden “Sobacı Orhan” lakabıyla takımımızın formasını terleten Orhan Yılmaz’ın hikayesini yine bu ayki dergimizde sizlerle buluşturuyoruz. Turgay Beşyıldız’ın “Misinanın Ucundaki Hayat” başlığıyla okuyucularımıza sunduğu bir balıkçı hikayesinin yanı sıra Varol Uzlu’nun fotoğraflarıyla renklendirdiği “Sonbahar” hikayesini de dergimizde okuyabileceksiniz.

Uğur Biryol’un Karadeniz Teknik Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Coşkun Erüz ile Trabzon’un tarihi ve kültürü üzerine gerçekleştirdiği söyleşiyi ve Türkiye’de henüz altyapı futbolunun emekleme döneminde Trabzonspor altyapısında forma giyen İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Mustafa Demirkaya ile gerçekleştirdiğimiz röportaj da bu ayki sayımızda yerini aldı.

 
 

Editör: TE Bilisim