ÇOK RAHAT KARARLAR VERİYORLAR

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Trabzon Şubesi Başkanı Metin Bak, Trabzonspor’un uğradığı haksızlıklar karşısında açıklama yaptı. Bordo-Mavili ekibin son oynadığı Hatayspor maçında tekrarlanan penaltı ile ilgili hakem Zorbay Küçük’ü eleştiren Bak, “Söz konusu Trabzonspor olunca o kadar rahat, kolay ve hızlı kararlar veriliyor ki sanki Trabzonspor bu ligin değil de alt liglere ait, hasbelkader kupada ilerlemiş ve bir Süper Lig takımının karşısına çıkan ilçe takımıymış gibi davranılıyor…

TRABZONSPOR ÜLKENİN EN BÜYÜK KULÜBÜDÜR

Efendiler!!! Trabzonspor 4000 yıllık tarihi geçmişi ve kültüründen süzülerek gelen bir coğrafyanın, eze eze şampiyonluklar elde eden, bunu yaparken de en ufak bir lekesi olmadan yarım asırdır sizlerle ‘mücadele’ veren bir takımdır, yeter artık! Cuma günü ve hafta sonu oynanan karşılaşmalarda verilen kararlarda çifte standart uygulayan, buna cüret eden, emir eri gibi davranan hakemlere ve kurdukları düzene karşı kimsenin kılını kıpırdatamaması çok ilginç… Kural ortadayken, göz göre göre bu kadar pervasızca hareket edenleri Türk futbol kamuoyuna havale ediyoruz. Trabzonspor bu ülkenin 4. değil en büyük kulübüdür.

KURAL TANIMAMAZLIK

Geçmişiyle, misyonuyla, yaptıklarıyla büyümüş ve bunları yaparken de tertemiz kalabilmiş, örnek alınması gereken, büyük bir camiadır.. Trabzonspor sadece Trabzon şehriyle sınırlı değil, dünyadaki tüm coğrafyalarda taraftarı olan, aklınızın alamayacağı kadar büyük bir kulüptür. Ve bu camia 37 senedir her türlü dalaverenizi sineye çekti fakat artık yeter.. Kendinize gelin! Sizler İsviçre Alpleri sanıyorsunuz ama zihniyetiniz ülke futbolunu Hindistan trafiğine döndürdü! Kural tanımamazlık kuralınız oldu... Bu ne cüret! Merhum Özkan Sümer hocamızın da dediği gibi; ‘Gün gelecek Türk futbolu Trabzonspor’dan özür dileyecek.’ Ar damarınız çatlamadıysa bu sözü iyi düşünün ve gereğini yapın!”

Editör: TE Bilisim