Rizespor ile oynadığı son beş Süper Lig maçının dördünü kazanan Kasımpaşa (1M), tek yenilgisini geçen sezon bu statta aldı (0-1).
 
Kasımpaşa'ya konuk olduğu son Süper Lig maçını kazanan Rizespor, lig tarihinde rakibini dış sahada üst üste iki kere mağlup edemedi.
 
Süper Lig'de çıktığı son beş iç saha maçında 13 puan toplayan Kasımpaşa (4G 1B), sezonun ilk 10 iç saha karşılaşmasından sadece 5 puan çıkarabilmişti (1G 2B 7M).
 
Deplasmanda çıktığı son altı maçı da kaybeden Rizespor, daha uzun bir seriyi en son Kasım 2006-Nisan 2007 arasında yaşamıştı (8M).
 
Son üç iç saha maçında gol yemeyen Kasımpaşa, kulüp tarihinin en uzun serisini egale etmek için sahaya çıkıyor (Şubat-Mart 2013 arasında 4 maç).
 
İstanbul takımlarına konuk olduğu son 36 Süper Lig maçının sadece ikisini kazanabilen Rizespor (12B 22M), bu iki galibiyeti de Kasımpaşa karşısında aldı (Nisan 2008 & Ocak 2019).
 
Kasımpaşa forması giyen Fode Koita, sezonun ilk yarısında oynanan Rizespor maçında rakip filelere iki gol göndermişti.
 
Bu sezon Süper Lig'de Kasımpaşa adına 5 gol kaydeden Aytaç Kara, geçen sezon yakaladığı kariyerinin en yüksek sayısını (6) egale etmek için sahaya çıkıyor.
 
Milan Skoda, Rizespor'un Süper Lig deplasmanlarında attığı son dört golün üçüne doğrudan katkı sağladı (2 gol & 1 asist).
 
İstanbul takımlarına rakip olduğu son dokuz Süper Lig maçını kaybetmeyen Ünal Karaman (3G 6B), son 15 karşılaşmada da gol sevinci yaşadı (toplam 31).
 
Editör: TE Bilisim