Trabzonspor, Süper Lig’in 29.haftası maçında sahasında Göztepe’yi konuk etti. Adım adım şampiyonluk hedefine ilerleyen Bordo-Mavili ekip müsabakaya çok etkili başladı. İlk dakikalarda kurduğu baskı ile Göztepe kalesinde tehlikeli olan Fırtına aradığı golü bir türlü bulamadı.

ÖMÜRLÜK FIRTINA

31.dakikada gelişen Göztepe atağında Halil Akbunar’ın golü ile 1-0 geri düşen Bordo-Mavili ekip 34.dakikada Nwakaeme ile beraberlik golünü buldu: 1-1. Baskısını artıran Trabzonspor, 37.dakikada Abdülkadir Ömür ile skoru 2-1 yaptı. Ancak savunmada da açıklar veren Bordo-Mavili ekip 43.dakikada Soner’in golüne engel olamayınca soyunma odasına 2-2’lik beraberlikle gitti.

DJANİNY SAHNEDE

Karşılaşmanın ikinci yarısına 3 oyuncu hamlesiyle başlayan Trabzonspor çok daha tempolu ve farklı bir oyun ortaya koydu. 49.dakikada Göztepe savunmasının da büyük hatasını affetmeyen Djaniny sahneye çıkarak takımını 3-2’lik skorla öne geçirdi. Taraftarıyla birlikte coşan Fırtına, 53.dakikada muhteşem paslaşmalar sonrası Abdülkadir Ömür’ün golü ile skoru 4-2’ye getirdi. 2 farklı üstünlük sonrası çok daha rahat oynayan Trabzonspor farkı açacağı pozisyonlar da buldu.

STAT: Medical Park

HAKEMLER: Ali Şansalan*, Yusuf Bozdoğan*, Kemal Yılmaz*

TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır***, Peres***, Denswil***, Ahmetcan Kaplan***, Trondsen** (Dk.46 Yusuf Erdoğan***), Siopis***, Berat Özdemir** (Dk.46 Dorukhan Toköz***), Abdülkadir Ömür**** (Dk.75 Bakasetas**), Visca****, Nwakaeme*** (Dk.82 Kouassi**), Cornelius** (Dk.46 Djaniny***)

GÖZTEPE: İrfan*, Kerim**, Arslanagiç*, Aytaç* (Dk.65 Tijanic*), Angel*, Berkan**, Nwobodo*, Soner** (Dk.78 Yalçın*), Ndiaye*, Halil**, Santo* (Dk.78 Jahovic*)

GOLLER: Dk.31 Halil, Dk.43 Soner (Göztepe), Dk.34 Nwakaeme, Dk.37-53 Abdülkadir Ömür, Dk.49 Djaniny (Trabzonspor)

SARI KARTLAR: Uğurcan, Nwakaeme (Trabzonspor), Aytaç (Göztepe)

Editör: TE Bilisim