Trabzonspor Kulübünde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Kamp Eğitim Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma töreninde Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer, Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman hazır bulundu.

Törene Trabzon Valisi Yücel Yavuz, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Salih Cora, Adnan Günnar ve Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Usta, Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen, bordo-mavili takımın eski yöneticileri, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin temsilcileri ile taraftarlar katıldı.

Hacısalihoğlu, burada yaptığı açıklamada, bayramlaşmaların paylaşma, birlikteliği sağlama ve güç kazanma açısından önemli fırsatlar olduğunu belirterek, “Bu fırsatı Trabzonspor iyi değerlendirmek mecburiyetinde. Dayanışmaya, birlikteliğe bugünlerde çok daha fazla ihtiyaç var. Büyük katılımlı, destekli bir bayramlaşma oldu. Umuyorum bunun sonucunda Trabzonspor daha üst seviyede destek görecek, bundan sonraki mücadelesini sürdürecektir." dedi.
 

Editör: TE Bilisim