BÜYÜK BİR CAMİAYA GELDİ

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Futbol Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Başkan Ahmet Ağaoğlu, Koita’nın devre arasından beri gündemlerinde olduğunu fakat finansal konulardan dolayı transferinin gerçekleşmediğini açıkladı. Ağaoğlu, “Kısmet bugüneymiş. Kendisi Yattara’dan sonra kulübümüzde forma giyecek olan ikinci Gineli futbolcu olacak. Kendisinden Yattara’nın göstermiş olduğu performansı bekliyoruz. Ligimizi yakından tanıyor. Hocamızın istediği bir futbolcuydu. Prensip anlaşmasına vardığımız 4 oyuncumuzdan birisi. Yarın da inşallah sağlık kontrolünden geçtikten sonra Marek Hamşik’le sözleşme imzalayacağız. Büyük bir camiaya geldi” dedi.

BEKLENTİLER BÜYÜK

Sözlerine devam eden Ağaoğlu, “Trabzonspor formasının bir ağırlığı var. Bu formayı taşımak kolay değil. Camia ve beklentiler büyük. Eminim ki Koita bu süreci başarıyla yönetecektir. Camiamıza ve taraftarlarımızın beklentisi doğrultusunda hizmet edecektir. Bu sene şampiyonluk mücadelesi verecek olan Trabzonspor kulübünde bu mücadelenin önemli aktörlerinden birisi olacaktır. Ben tekrar camiamız adına kendisine hoş geldin diyorum. Kendisini bu lige hazırlayan bu ligde tanınmasını sağlayan Kasımpaşa Kulübü’ne de teşekkür etmek istiyorum” ifadelerine yer verdi.

ÇOK ÇALIŞACAĞIM

3 yıllık sözleşmeye imza atan Koita ise şu ifadelere yer verdi: “Öncelikle herkesi selamlıyorum. Buraya gelmemde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şu an burada olduğum için çok mutluyum. Çok konsantre olacağım ve en iyi performansı göstermeye çalışacağım. En iyi dileklerimi sunuyorum. Hedeflerimizi elde edebilmek için maksimum düzeyde çalışacağım. Şunun sözünü verebilirim ki çok çalışacağım. Başarıyı elde edebilmek için elimden gelen her şeyi ortaya koyacağım. Kasımpaşa’da geçirdiğim yıllar için onlara her şey için teşekkür etmek istiyorum” dedi.

5 BİN FORMA

İmza töreninin ardından Ahmet Ağaoğlu yönetiminde klasikleşen yeni transfer olan futbolcunun forma alma âdeti Koita ile de devam etti. Ağaoğlu, “Koita’ya sordum formayı beğenmiş. Kendisine 5 bin forma yazıyorum. Kendisine daha sonra bizzat ne anlama geldiğini anlatacağım” dedi.

Koita ile sözleşme imzalayan Trabzonspor’da Marek Hamşik yarın sağlık kontrollerinden geçecek. Sağlık kontrollerinin ardından Hamşik kendisini bordo-maviliyi formaya bağlayan kağıda imzayı atacak.
 

Editör: TE Bilisim