HEPSİ DE BUNU YAPTI

1996 Yılında Ali Şen’le başladılar. Ve Trabzonspor’un şampiyonluğunu çaldıklarını yıllar sonra itiraf edip ‘Aygün’ün başını sardırdım bir taşla Trabzon’da şampiyonluğu aldım’ dedi. 2005’te, 2011’de de Aziz Yıldırım’ın hakemleri ve şikeleri işbaşında idi. Onun en büyük destekçisi ise iki isimdi, birisi TFF Başkanı Nihat Özdemir diğeri ise bugünkü Fehnerbahçe Başkanı Ali Koç. UEFA’ya reklam adı altında her türlü peşkesi çekti ve Feneri küme düşmekten o ikili kurtardı. Özdemir şikeyi hacca gittikten sonra itiraf da etti.

AHLAK DIŞI SÖZLER

Yıllar sonra aynı Ali Koç Fenerbahçe’ye başkan oldu.  2019 - 2020 yılında Trabzonspor güzel bir kadro kurdu ve önüne geleni devirmeye başladı. Fenerbahçe’yi de yendi. Bu kez Ali Koç Trabzonspor’un önünü kesmek için çırpınmaya başladı, ‘Trabzonlu olmayıpta Trabzonspor’dan loca alan kaç tane  iş adamı var?’ sorusu ile başladı ve arkasından da Trabzonlu bakanları hedef aldı. Ve bir şekilde Trabzonspor’la Bakanlarımızın aralarına mesafe koydurtmayı başardı!

LİMİTLERİ NASIL DELDİ?

Peki şimdi ne oldu? Sezon başında limite takılan ve her türlü oyunu çeviren adam, Şimdi sus pus. Bazı gizli görüşmeler yapan ve sözler aldığı iddia edilen Ali Koç, Federasyonu ve MHK’yı da tehdit ederek hedeflerine ulaştı. İddiaya göre Saraçoğlu’ndaki maçın son hakemi Ali Palabıyık iken bu da değiştirildi ve VAR’a  da Halil Umut Meler atanarak Trabzonspor’un ipi çekildi. Şimdi Ali Koç’da, TFF de, MHK’da rahat etti. 
 
Editör: TE Bilisim