‘YOLA ÇIKTIM’

Trabzonspor, ara transfer döneminin ilk imzasını attırmaya hazırlanıyor. Şampiyonluk için geri sayıma geçen ve kadrosunu güçlendirme adına çalışmalarına erken başlayan Bordo-Mavili ekip, Fildişi Sahilli sol kanat oyuncusu Jean Evrard Kouassi ile prensip anlaşmasına varmıştı. Trabzon’a davet edilen ve sosyal medya hesabından uçakta olduğu bir fotoğrafı ‘Yola çıktım’ notu ile paylaşan Kouassi  akşam saatlerinde İstanbul’a gelecek. Fildişi Sahilli yıldız yarın gece de Trabzon’a gelecek.

TEKNİK VE ATLETİK

Çin’in Wuhan takımında forma giyen ve Aralık sonunda sözleşmesi bitecek olan Kouassi ile 3,5 yıllık sözleşme imzalayacak olan Trabzonspor, Fildişi Sahilli oyuncuya bonservis ücreti ödemeyecek. Bu sezon Wuhan forması ile 13 maçta 5 gol kaydeden sol kanat oyuncusu Kouassi, aynı zamanda sağ kana ve santrafor olarak da görev yapabiliyor. Tarzı ile Trabzonspor’un eski yıldızı Yattara’ya benzetilen Kouassi’nin çok teknik ve atletik bir oyuncu olduğu gözlendi.

GERVİNHO DEVREYE GİRDİ

Kouassi, Mainz, Sassuolo, Nantes, Montepellier gibi takımlardan da teklif almasına rağmen şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor’u tercih etti. Bordo-Mavililerin yıldız futbolcusu Gervinho’nun Kouassi’yi ikna etme konusunda girişimlerde bulunduğu da öğrenildi. Gervinho’dan Trabzonshor hakkında bilgiler aldığı belirtilen Kouassi’nin transferini teknik direktör Abdullah Avcı’nın çok istediği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim