"2 Transfer Daha Yapacağız"

Bizim taraftarımızın bahsettiği gibi sağ kulvarda bir sorunumuz var gibi görünüyor ama onun dışında büyük oranda tamamladık. O tarafa da bir çözüm üretmeye çalışıyoruz. Zannediyorum, sezon başlangıcına kadar o işi de halletmiş oluruz ama bu sene gerçekten Trabzonspor için zor yıl olacak.

"Oyuncu Almak İçin Almayacağız"

Hem sağ bekte hem açıkta iki tane oyuncu alacağız ama bu iki oyuncuyu da emin olmadan almak istemiyoruz. Maçlar başlıyor, yetişmezse ne olacak? 34 tane maçtan bahsediyoruz. Acele edip bir tane hata yapmanın bedelini 32-33 maçta ödeyebilirsiniz. Haliyle belki ilk maça yetişir ya da yetişmez ama transfer döneminin sonuna kadar biz burayla ilgili sorunumuzu çözeceğiz ama oldu ya istediğimiz oyuncuyu bulamadık, yanlış iş yapmak adına oyuncu almak için bir harekette bulunmayacağız. İnancım o ki, işi çözeceğiz.

"Kulüp İşgallerine Karşıyız"

Fenerbahçe şunu iddia ediyor; FETÖ bize de bunu yapmıştı ve şike de neredeyse bunun içerisinde bir kurguydu. Ben de açık ve net şunu söylüyorum, eğer ki Fenerbahçe'nin FETÖ ile bir sorunu var ise, yani FETÖ Fenerbahçe'yi ele geçirmişse ve Fenerbahçe bu ele geçirme ile ilgili zor durumda kalmışsa ben Muharrem Usta olarak, Trabzonspor camiası olarak ve Türkiye'deki tüm kulüpler, Fenerbahçe'nin ele geçirilmesine engel olmak için biz de Fenerbahçe'nin arkasındayız. Burada çok ince bir şey söylüyorum, yani eğer ki konu bir kulübün işgaliyse arkasındayız. Kimse bir kulübü işgal etmesin. Eğer FETÖ de bunu yapıyorsa, biz de Fenerbahçe'nin arkasındayız.

"Şike İle FETÖ Farklı Şeyler"

Bugünkü konjonktürden faydalanarak Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki şike olayını yok farz etmesin kimse. Onun için Biz Fenerbahçe'yi eğer birileri işgal ediyorsa Fenerbahçe'nin yanındayız ama Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki şikeyi kimse arada bohçaya koyup da bir kenara atmasın; o başka bir konudur, orada sonuna kadar Trabzonspor'un hakkını savunuruz. Yani bir şeyin ayrılmasını istiyorum; Trabzonspor ve Fenerbahçe'yi ilgilendiren şike başka bir şeydir, FETÖ ve Fenerbahçe başka bir şeydir.
 
Editör: TE Bilisim