YEREL BASINI BÜYÜTTÜ

Trabzon merkezli yerel gazeteler Trabzonspor’un olmazsa olmazıdır. Trabzonspor ise basının.. Zira, Trabzonspor 1970’li yılların ortalarında İstanbul dükalığına son vermesine rağmen yaygın medyadan istediği yeri alamadığı için dönemin Başkanı Şamil Ekinci, Karadeniz Gazetesi’nin(1979) temellerini atmış ve o süreç Trabzon basınını çok güçlü bir konuma taşımıştı.

20 YILDIR TAM DESTEK

Yerel basın Trabzonspor ile dallandı, budaklandı. Buna televizyonlar ve internet siteleri ile radyolar da eklendi. Trabzonspor’a yapılan her haksızlığa göğüs gerdi ve gerektiğinde de bedel ödedi. TAKA Gazetesi her koşulda 20 yıldır Trabzonspor’un yanında oldu. Trabzonspor 7 kez üst üste mağlup olduğunda da, şampiyonluk kupasını kaldırdığında desteğini hep sürdürdü.

SAĞIROĞLU KARŞILADI

Ve bugün tüm TAKA ekibi Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki İdari binaya gitti ve Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu ile birlikte kupayı ayağa kaldırdı. TAKA Gazetesi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sancak, Yayın Yönetmeni Yusuf Turgut, Genel Müdür Zihni Ağırman, Yazı İşleri Müdürü Atakan Tok ve Spor Müdürü Yahya Karabina ile birlikte tüm çalışanlar kupa ile fotoğraf çekildi.

EN İYİSİ YAPILACAK

Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, “Çok zor bir süreç oldu. Bizler yöneticiler, sizler gazeteciler ve taraftarlar çok heyecanlandık. Ama sahadaki futbolcular son derece rahat ve kendinden emin oldular. Emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz” dedi. Sağıroğlu, transferle ilgili olarak, “Transfer komitesi büyük bir mücadele ile çalışmalarını sürüyor. En iyisi yapılacaktır, taraftarımız merak etmesin” dedi. SALİH BIYIK

Editör: TE Bilisim