Kaotik Ortam

Eski Bakan Faruk Özak, başkanlığı kesinlikle düşünmediğini açıkladı. Trabzonspor’un eski Genel Sekreterlerinden Yusuf Ziya Yılmaz’ın başkanlığı için desteklendiği belirtiliyor. Muharrem Usta’nın listesinden istifa eden Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit Alp, sosyal medyada ismi başkanlık için en çok konuşulan isim. Genç nesil taraftarların beğenisini kazanan Mehmet Yiğit Alp’in de başkanlık fikrine sıcak baktığı bu konuda destek beklediği belirtiliyor. Adaylığı en muhtemel isimler arasında.

İsim Önemli Değil

Alp, “Trabzonspor’un kurtuluşu bugün isimlerde değil. Doğru prensiplerde, ortak prensipleri ortaya koyup, ortak akıllı tek aday çıkarmalıyız. Trabzonspor’un zaman kaybetme şansı yok. Herkesin ortak akılla karar vermesi gerekiyor. Ben adayım, o aday, başkası aday öyle bir hayat yok. Trabzonspor’un kurtuluşu için herkes bir araya gelecek, kırgınlıklar, küskünlükler bırakılacak, şehir ortak akılla ortak adayını belirleyecek ve sonrasında herkes elini taşın altına koyacak. Başka kurtuluş yok” açıklaması yapmıştı.

Çözüm Üretilmeli

Trabzonspor Başkan adaylığı için son seçimi az bir oy farkla kaybeden Celil Hekimoğlu, başkanlığa aday olmayacağını daha önce birçok kez açıkladı. Seçimi kaybettikten sonra dahi kulübün yanında yer alan, forma ve kombine kampanyalarına destek veren Hekimoğlu’nun ikna edilmesi adına yoğun bir çaba harcanıyor. Hekimoğlu’nun telefonlarının susmadığı gibi ofisi de ziyaretçi akınına uğruyor. Hekimoğlu da “Biz koltuk değil, hizmet sevdalısıyız. Şu anda Trabzonspor’da ağır bir enkaz var. Ve bu enkazın altına girmek öyle hemen olacak şey değil. İyi araştırılması, tahlil edilmesi, çözüm üretilmesi lazım. Burada seçilmek önemli değil, önemli olan sorunları aşabilecek bir yapı oluşturmak. Biz çalışmalarımızı sürdürüyoruz, bu ağır tablonun altından nasıl kalkılır bunu araştırıyoruz” demişti.
 
Editör: TE Bilisim