TEPKİLER DİNMİYOR

Geçtiğimiz Cuma günü Gaziantep deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen Trabzonspor’da skandal bir penaltı kararı veren hakem Fırat Aydınus’a karşı tepkiler devam ediyor. TFF ve MHK’yi hedef alan Bordo-Mavili camia, Trabzonspor’a karşı yapılan bu operasyonların artık bir son bulması adına tepkilerini dile getirmeye başladı.
 
GÖZLEMCİYLE YEMEK!

Ayrıca, Trabzonspor’un Gaziantep ile oynadığı müsabakayı yöneten hakem Fırat Aydınus ve yardımcılarının maçın ardından sosyal medyada ortaya çıkan görüntüleri olay oldu. Aydınus'un müsabakanın gözlemcisi Yunus Yıldırım'la yemek yediği görüldü. Talimatlara göre maçlar öncesi ve sonrasında hakem ile gözlemcinin bir araya gelmesi yasak.
 
TALİMATLARA AYKIRI

Konuyla ilgili görüşlerini aktaran eski hakem Abdullah Yılmaz, “Gözlemciler maç öncesi, sırası ve sonrasında Covid testi yaptırmadıkları için hakemlerle bir araya gelemezler. Nitelikli bir MHK'yim diyorsan, ivedilikle hakem ve gözlemci PFDK'ya sevk edilmeli. Aydınus'un önceden 30 gün cezası var, ikinci bir ceza lisans iptaline gidebilir” ifadelerini kullandı.
 
GÖZLER TFF’DE

Covid-19 talimatını ihlal edenlere ceza yağdıran TFF’nin normalde Yunus Yıldırım ve Fırat Aydınus’a talimatlara aykırı bu davranışları nedeniyle nasıl bir yaptırım uygulayacağı merak konusu. Trabzonspor camiası bu konunun sonuna kadar takipçisi olacak. Yapılacak sevkler ve milli aradan sonra devam edecek ligde kendilerine görev verilip verilmeyeceği takip edilecek
 
Editör: TE Bilisim