Trabzon 1. Amatör Küme B Grubu karşılaşmasında arbede çıktı. Maçka İlçe Sahası’nda Hayat Medikal Mulakaspor ile Beşikdüzü Yeşilköy karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan mücadelenin 65.dakikasında Serkan’ın golüyle Mulaka maçı 1-0’lık skorla üstün tamamladı. Ancak karşılaşmanın ardından iki takımın yöneticileri bir birine girdi. 

“İnsan düşmanına bunu yapmaz”

Beşikdüzü Yeşilköyspor’un Başkanı Alparslan Gündoğdu yaşanan olayların ardından Mulakasporlu yönetici ve taraftarlardan şikayetçi olurken şunları söyledi; “İnsan düşmanına bu şekilde davranmaz. Polis bizi kurtarmak için üzerimize kapandı. Bir ara ayağa kalktığımda diğer yönetici arkadaşa 20-30 kişi saldırmıştı. Bunun adı futbol değildir” 

 “İlk yumruğu onlar attı!”

Mulakaspor yöneticisi Volkan Gülen ise ilk yumruğun Yeşilköyspor’un başkanının 18 yaşındaki bir taraftarı darp etmesiyle başladığını dile getirdi. Gülen, “Karşılaşmanın son dakikalarında Beşikdüzü yöneticileri saha içerisindeki oyunculara hakaretler etti.

Hem biz hem de taraftarlar olarak sözel olarak karşılık verdik. Ancak olayın bu noktalara gelmesinin tek sebebi Yeşilköy’ün başkanıdır. Konuk takımın başkanı, yumruk atarak 18 yaşındaki taraftarımızın burnu kırıldı. Bu andan sonra taraftarlarımızı da tutmak mümkün olmadı. Biz de böyle bir şey yaşansın istemezdik” dedi. 
 
Editör: TE Bilisim