3. Lig 3.Grup’ta mücadele eden Kelkit Belediyespor’u kongre heyecanı sardı. 4 Temmuz’da genel kurula gidecek olan Kırmızı-Yeşillilerde aday olan Muammer Doğan, sezonun kalan haftalarından kulübün hedeflerine dair bir çok konu hakkında açıklamalarda bulundu. Kulüpte 9 yıl başkanlık yaptığını ve yeniden aday olup hedefe hep birlikte koşacakları ifade eden Doğan gelecek adına umut dolu açıklamalarda bulundu.
 
Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’de yakalanan başarının ardından 3. Lig’de de hedefe koşan bir takıma sahip olduklarını ifade eden Doğan, “4 Temmuz’da çoğunluk sağlandığı taktirde genel kurula gideceğiz. Başkanlık mazbatasını aldığımız günden itibaren takım içerisinde oluşan kolej havasını bozmamak ve bu sisteme katkı sağlamak adına elimizden gelen her şeyi yapacağız” ifadelerini kullandı.
 
Kulübün hedefleri hakkında açıklamalarda bulunan Doğan, “Şuanda Play-Off düşüncemiz var. Kalan maçları bu hedef uğruna oynayacağız. Sezon başında böylesine bir başarı yakalayacağımızı düşünmüyorduk. Ancak Teknik Direktörümüz Ulaş Ulusan’ın oluşturmuş olduğu takım ve bu takımın sinerjisi böylesine bir hedefle bizi karşıladı. Şimdi bu hedef doğrultusunda mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.
 
Kelkit Belediyespor’un uzun vadedeki hedeflerini açıklayan Doğan, “Kelkit, 28 Bin nüfuslu bir ilçe. Nasılsa Trabzon kamuoyunda Türk futboluyla adını tüm dünyaya açmışsa biz de profesyonel camiada Kelkit’in adını duyurmaya çalışacağız. Spor iyi kullanıldığında bir ilçenin kaderine olumlu anlamda etki edebilir. Biz de bunu futbolla yapmaya çalışacağız. Bunu yaparken de kendimizi bileceğiz. Bütçemizi aşmayacağız. Hedefe koşarsak da takımın önüne ket vurmayacağız” şeklinde konuştu.
 
Sezon başında kurulan kadronun eleştirildiğini ancak her zaman Teknik Direktör Ulaş Ulusan’a güvendiklerini ifade eden Doğan, “Futbolda para başarı getirseydi şuan dünya kupasını Arabistan ya da Amerika alırdı. Futbolda para bir araçtır. Önemli olan kendini iyi geliştirmeye çalışan bir teknik adam ve bu teknik adamın mantalitesine uygun bir takım oluşturmak. Bu sezon bunu yaptık ve daha lig bitmeden başarılı olduğumuzu gördük. Bizim için önemli olan da buydu” dedi.
 

Editör: TE Bilisim