Bordo-mavili yönetimin 23 yaşındaki sol beki kadrosuna katmak için Fluminense'li yetkililerle görüşmelere başladığı kaydedildi. Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği Marlon, sosyal medya hesabından bordo-mavili kulübü takip etti.

MENDOZA’YI ÇOK İSTİYOR 

Her ne kadar hücum hattında sorun yaşamasa da alternatif olarak her zaman skor değiştirebilecek isimleri radarına alan Trabzonspor, Stiven Mendoza kadrosunu güçlendirmek istiyor. Bu konuda kısa süre içinde Fransız kulüp Amiens ile temasa geçmeye hazırlanan Bordo-Mavililer, sol ayağını mükemmel kullanan mesafe tanımaksızın şutlarıyla adından söz ettiren oyuncuyu kaçırmak istemiyor. 28 yaşındaki Mendoza, çabukluğuyla dikkat çekerken geçtiğimiz sezon Fransa Ligi'nde 15 maçta 5 gol attı. 

GÖZLER CHELSEA’DE 

Ayrıca transfer dönemini bizzat yönetmek isteyen İngiliz antrenör Newton yıllarca bünyesinde çalıştığı Chelsea ile yakın temasta. Eddie Newton, 19 yaşındaki stoper Ampadu ile 20 yaşındaki orta saha Gallagher’ın kiralanması için büyük çaba sarf ettiği öğrenildi. Ampadu son dönemde dikkat çeken savunma oyuncularından biri olarak göze çarparken, Conor Gallagher'ın en fark edilen özelliği iki ceza sahası arasında mekik dokuması. Bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi, tekniği, oyun zekası ve doğru pozisyon alma bilgisiyle günümüz orta sahasında olması gereken birçok özelliğe sahip.

ELNENY VE NAKAMBA GÜNDEMDEN DÜŞMEDİ 

Ön libero hattı için kapsamlı hazırlık yapan Trabzonspor’un önceliği bonservisi Arsenal’de olan v geçtiğimiz sezonu Beşiktaş’ta tamamlayan28 yaşındaki oyuncu Mohamed Elneny… Bu transfer için şartlarını zorlamaya hazırlanan Bordo-Mavililerin nasıl bir sonuç alacağı merakla bekleniyor. Ayrıca aynı mevki için listedeki bir diğer isim ise Aston Villa’da forma giyen26 yaşındaki Marvelous Nakamba. Ancak bu oyuncunun bonservis ücretinin çok yüksek oluşundan dolayı Sörloth taktiğini uygulamaya hazırlanan Fırtına, umduğunu bulamazsa bu isimden vazgeçecek. 

EN GÜÇLÜ ADAY ANDERS TRONDSEN

Ön libero için gündeme düşen son aday ise Norveç ekibi Rosenborg'da forma giyen Anders Trondsen. Sabah Gazetesi muhabirlerinden Yunus Emre Sel’in haberine göre Trabzonspor, Rosenborg kulübü ile görüşmelere bugün itibarıyla resmen başladı. Oyunun yönünü değiştirme ve top tutma konusunda gerçekten üst düzey olan Norveçli oyuncu uzaktan şutlarıyla, defansa katkısıyla ve maç boyu oyunun içerisinde kalmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 

FORVETE KENAN KARAMAN 

Kadrosunu yerli iskeletle güçlendirmeye devam etmek isteyen Trabzonspor’da listeye giren son isim Kenan Karaman... Fortuna Düsseldorf’un küme düşmesiyle birlikte birçok takımdan teklif almaya başlayan milli oyuncu için Fırtına da devrede. Sözleşmesinde 2 milyon Euro’ya serbest kalır maddesi bulunan Kenan için Almanlar’la pazarlıklara girişilecek. Bu sezon 6 gol, 1 asistlik performans sergileyen Kenan Karaman, 13 maçta doğrudan forvet olarak oynadı. 

BURKE İDDİASI 

Yeni sezon öncesi West Bromwich’in kadrosunda düşünmediği Oliver Burke Trabzonspor’un gündemine geldi. 2016 yılında 15 milyon Euro bedelle Leipzing’e giden ancak daha sonra West Bromwich’e transfer olan Burki sırasıyla Celtic ve Alaves’te kiralık olarak forma giydi. West Bromwich’in kadroda düşünmediği 23 yaşında 1,88 boyundaki genç oyuncu için Bordo Mavililer kiralık olarak teklif yaptı. Oyuncunun ise bu teklife ilk etapta sıcak bakmadığı gelen bilgiler arasında...
 
Editör: TE Bilisim