SEÇMELERDE DERECEYE GİRDİ

Dünya Boks Birliği (AIBA) tarafından Nisan ayında Polonya'da düzenlenecek Genç Erkekler Dünya Boks Şampiyonası’nda Türkiye'yi, Trabzon'da Çavdaroğlu Boks Spor Kulübü'nde antrenmanlarını yapan 19 yaşındaki Mehmet Aydemir 64 kiloda temsil edecek. Kastamonu'da hafta sonu yapılan Türkiye geneli seçme müsabakalarında birinci olan Aydemir, Türkiye'yi Dünya Şampiyonası’nda temsil edecek olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

ŞAMPİYONLUK BEKLİYORUZ

Aydemir, hocası Murat Özdemr ve Çavdaroğlu Boks Spor Kulübü Başkanı Haşim Çavdar ile birlikte gazetemize açıklamalarda bulundu. Aydemir'in hocası Murat Özdemir, “Trabzon olarak katıldığımız elemlerde Trabzon büyük başarı elde etti. Sporcumuz çalışmalarına devam etti. Başarıyı da yakaladı. Umduğumuz başarıyı gösterdi. Kastamonu Kamp Eğitim Merkezi’nde sporcumuz Dünya Şampiyonası’na davet edildi. Nisan'ın 22’sinde Polonya'da yapılacak ve Dünya Boks Birliği'nin düzenlediği müsabakaya katılacakları belirlemek için organizasyon yapılacak.

HAŞİM BAŞKANA TEŞEKKÜR EDERİZ

Sporcumuz ile katılım sağlayacağız. Bizim sporcularımızın çalışmalardan faydalı bir şekilde dönüşünü gördük. Çalışmalarımızın nihai amacı Dünya Şampiyonası’nda madalya almaktı. Yeni kurulan Çavdaroğlu Boks Kulübü’nde hazırlıklarımızı tamamladık ve müsabakaya katıldık. Sporcum orada şampiyon oldu. Sporcularımız tekrar kampa alınacak, sonrasında Dünya Şampiyonası’na katılacaklar. 10 sıklet olacak Dünya Şampiyonası’nda, 6 sporcu Trabzon'dan katılacak. Haşim Çavdar başkanımız Boks Kulübü ile gençlerimize destek oluyor.

HER ZAMAN DESTEĞE HAZIRIZ

Sporcum geçen sene Avrupa üçüncüsü olmuştu. Şimdiki hedefimiz Dünya Şampiyonluğu. Çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi. Çavdaroğlu Boks Spor Kulübü Başkanı Haşim Çavdar ise şunları söyledi; “Madalya bekliyoruz. İnşallah bu Dünya Şampiyonluğu olur. Gençlerimiz çalışsın. Biz elimizden gelen desteği vereceğiz. Yaklaşık 40 sporcumuz var. Sporcumuz Mehmet Aydemir'e başarılar diliyorum.”

HEDEFLERİMİZ HER ZAMAN YÜKSEK

Milli boksör Mehmet Aydemir şunları söyledi; “Hedeflerimiz her zaman yüksek. Çalışmalarımız devam edecek. Çok çalışmıştım. Pandemi döneminde bile hocamla çalıştık. Haşim Başkanım maddi manevi yanımızda. Sağ olsun bize bir salon açtı. Bu salonda zevkli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah daha iyi yerlere geleceğiz.” BAHATTİN BAŞTÜRK

Editör: TE Bilisim