Hücuma Çıkmayı da Severim

Emmanuel Mas, “Transfer aşamasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bana gerçekten çok büyük bir özgüven verdiler. Artık, Avrupa'da oynamak istiyordum, ailemle de konuştum. Trabzonspor'un güzel teklifi sonrası çok mutlu bir şekilde buraya geldim” dedi. Mas, Trabzonspor'da pekçok sol bek oyuncusu olmasıyla ilgili gelen soruya şöyle cevap verdi;

Rekabete Hazırım

“Pozisyonumda çok kişi olması iyi, rekabetçi bir ortam olacak. Bu benim için daha iyi. Defansif pozisyondayım ama atak yapmayı seviyorum. Sürekli atağa çıkmayı düşünüyorum. Milli takımda olduğu gibi savunma yapmak zorundayım, yapıyorum da.” Messi ve Maradona'yı kıyaslaması istenen Mas, “Messi ile oynamak benim için rüya gibiydi. Onunla oynayacağımı düşünemezdim. Maradona'yı canlı olarak izlemedim, kıyaslamaya giremeyeceğim” diye konuştu.

Joao Pereira: Bosingwa’ya Sordum

Trabzonspor’un Portekizli transferi Joao Perreira ise, "Gerçekten çok mutluyum. Trabzonspor gibi hedefleri olan bir kulübe geldim. Buraya gelmemde en büyük pay sahibi kulübün hedeflerinin olması. Kulübün başarısında emeği geçen herkese yardım etmek için buraya geldim. Umarım hep beraber başarılı oluruz. Bosingwa ve Oscar Cardozo olsun, ortak arkadaşlarımız olsun buraya gelirken sorular sordum. Trabzonspor’un büyük bir kulüp olduğunu öğrendim. Şehrin aileyle birlikte yaşanabileceği çok sakin ve huzurlu bir şehir olduğunu öğrendim ve buraya gelmeye karar verdim” dedi.
 
Editör: TE Bilisim