Trabzonspor'da stoper arayışları hızlandırdı. Transfer limiti nedeniyle maliyetli oyunculardan uzak duran bordo-mavililer stoper bölgesine kaliteli bir isim arayışını sürdürürken, Brezilya ekibi Cruzeiro takımında forma giyen genç stoper Manoel'in bordo-mavililerle 1.5 yıllık anlaşmaya varıldığı ifade edildi.

Devre arası transferinde adımlarını temkinli atmaya gayret eden Trabzonspor'da stoper için gündeme gelen son isim Manoel Messias Silva Carvalho olurken, oyuncunun kulüp menajerinden sürpriz bir açıklama geldi.

Manoel, Trabzonspor'a transfer oldu mu?

Kulüp Menajeri Josias Pereira, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, oyuncuyu 1.5 yıllığına Trabzonspor'a kiraladıklarını dile getirdi. Pereira açıklamasında, “Cruzeiro, Manoel'i 2021'in sonuna kadar Türkiye liglerindeki Trabzonspor'a kiraladı” ifadelerine yer verdi. Bu gelişmenin ardından bordo-mavili yöneticilerin de kulüp menajeriyle görüşme yaptığı öğrenildi. Öte yandan Brezilya basını da yaklaşık bir haftadır oyuncunun takımından ayrılmaya kararlı olduğu ve bir Türk takımıyla anlaştığı haberlerini servis ediyor.
FutbolArena 
Editör: TE Bilisim