TAM KADRO ÇALIŞTILAR

EURO 2020 hazırlıklarını sürdüren A Milli takımda nefesler tutuldu. Tüm oyuncuların katılmasıyla tam kadro olarak Antalya’da hazırlıklarını sürdüren Ay Yıldızlı ekip adeta hırs küpü. Alanya’da oynadığı ilk hazırlık maçında Azerbaycan’ı 2-1 mağlup eden A Milli takımda teknik direktör Şenol Güneş, daha çok genç futbolculara ve ilk kez A Milli takıma katılan oyunculara şans vermişti. Ay Yıldızlı ekip, Antalya kampındaki ikinci hazırlık maçını ise Pazartesi akşamı Gine ile oynayacak.

İDEAL KADRO İLE ÇIKACAK

Gine ile oynanacak hazırlık maçının hazırlıklarını sürdüren A Milli Takımda Altay Bayındır ve Halil Dervişoğlu’nun hafif sakatlıkları bulunuyor. Yapılan taktik antrenmanda oyuncuların oldukça hırslı oldukları gözlendi. Teknik direktör Şenol Güneş’in Gine ile oynanacak olan müsabakaya ideal 11’i ile çıkıp takımın son durumunu görmesi bekleniyor. 11 Haziran’da başlayacak olan Avrupa Şampiyonası’na İtalya ile start verecek olan A Milli takım, bu maça kadar açıklarını kapatmak istiyor.

ÖMÜR ÇOK HEYECANLI

Trabzonspor’un genç yıldızı Abdülkadir Ömür, Avrupa Şampiyonası öncesi teknik direktör Şenol Güneş tarafından A Milli takımın 30 kişilik kadrosuna davet edilmişti. Antalya kampında büyük bir hırsla çalışan genç yıldız Abdülkadir Ömür, Şenol Güneş’in 26 kişiye düşüreceği kadronun içinde de yer almayı çok istiyor. Üst üste yaşadığı çok iki ağır sakatlığa rağmen çok çalışan ve yeniden yeşil sahalara dönen Abdülkadir Ömür, Avrupa Şampiyonası hayaliyle kendisini hep hazır tuttu. 2 Haziran’da teknik direktör Şenol Güneş, 26 kişilik kadroyu açıklayacak. Abdülkadir Ömür de büyük bir heyecanla Güneş’in kararını bekliyor. Kamptaki çalışma azmi ve hırsı ile dikkat çeken Abdülkadir Ömür’ün 26 kişilik kadroda yer alması bekleniyor.

HALİL DERVİŞOĞLU DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen ve ligin son haftalarında ortaya koyduğu performansla Teknik Direktör Şenol Güneş tarafından A Milli Takım aday kadrosuna davet edilen Trabzonlu futbolcu Halil Dervişoğlu, ilk maçında gol atmanın  mutluluğunu yaşıyor. Azerbaycan ile oynanan ve 2-1 kazanılan müsabakada bir gol kaydeden Halil Dervişoğlu, “Asıl mevkiim santrfor. Şenol hoca hangi bölgede görev verirse, oynarım. Elimden gelenin fazlasını yaparım. Burak Yılmaz, Enes Ünal gibi iyi santrforlar var. İnşallah ben de daha fazla katkı sağlarım ve o seviyeye gelirim” dedi. Milli Takım'da olduğu için Şenol Güneş'e teşekkür eden forvet oyuncusu, “Burada olmaktan ve ilk maçımda gol attığım için çok mutluyum. İnşallah Gine maçında da umarım gol atarım ve takıma katkı sağlarım” diye konuştu. Türk halkının desteği ile ilgili soruya da cevap veren Halil, “Onların desteğini her zaman hissediyoruz. Bizi desteklemeye devam etsinler, arkamızda dursunlar. Maçlarda buna ihtiyacımız olacak. Elimizden gelenin fazlasını yapacağımıza emin olsunlar. İnşallah iyi bir performansla maçları kazanıp onları mutlu edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilisim