ÇOK ZORLU BİR LİG

Genç ve mücadeleci bir yapı oluşturacaklarının altını çizen Ak, 2022-2023 sezonunda istek ve arzusu tavan yapmış bir takım hüviyetinde olacaklarını belirtti. Çok zorlu bir ligde mücadele edeceklerini belirten Ak, buna rağmen zirveye oynayan bir ekip oluşturmak istediklerini cümlelerine ekledi.

TRANSFERLER DEVAM EDECEK

Transfer çalışmalarına devam ettiklerini belirten Ak, “Son olarak Trabzonspor’dan yeniden Kerem Baykuş’u kadromuza kattık. Genç oyuncumuzdan bu sezon çok şeyler bekliyoruz. Takımımız kilit isimlerinden biri olacak. Kadromuza takviye çalışmalarımız devam edecek. Görüşmelerimizi sürdürdüğümüz oyuncularla anlaşma zemini arıyoruz. Ayağımızı yorganımıza göre uzatıp tüm gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

TEMPO ARTIYOR

Öte yandan 1461 Trabzon, yeni sezon hazırlıklarına dün kendi tesislerinde yaptığı çalışma ile devam etti. Teknik direktör Mehmet Ak yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Lacivert-Kırmızılılar, günü tek antrenman ile tamamladı. 1461 Trabzon, kuvvet, dayanıklılık ve taktik çalışması yaptığı antrenmanda güç depoladı. Lacivert-Kırmızılılar hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanlarla devam edecek. 1461 Trabzon’da tempo gün geçtikçe artıyor.

Editör: TE Bilisim