Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile mahalle muhtarları işbirliğiyle, gençleri teknolojik ve diğer bağımlılıktan uzaklaştırmak, hareketsiz yaşama son vermek ve çeşitli spor etkinlikleri ile kurslarla buluşturmak için çalışma başlatıldı. Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, belirli aralıklarla mahalle muhtarları ile bir araya gelerek spor ve Gençlik Merkezi faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı.

Değirmendere Mahallesi Muhtarı Saniye Kaya, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Kadir Sert, Çamoba Muhtarı Osman Sivri, 1 Nolu Erdoğdu Mahalle Muhtarı Şenol Yılmaz, 2 Nolu Erdoğdu Mahalle Muhtarı Ali Turhal ve 3 Nolu Erdoğdu Mahalle Muhtarı Mahmut Hayır’la görüşen İl Müdürü Öztürk,  mahallelerdeki gençlerin spor tesisleri ile buluşması ve Gençlik Merkezlerindeki tiyatrodan gezilere ve müzik kurslarına kadar birçok etkinliğe katılmalarının çok önemsediklerini kaydetti.

Öztürk, “Muhtarlarımız, mahallelerindeki insanların spor yapması, diğer etkinliklere katılması konusunda çok istekli, bu çok önemli. Biz onlara bakanlığımızın faaliyetlerini ve projelerimizi anlattık, onlar çocuk ve gençlerle bir araya gelip organize olmalarını sağlayarak modern tesislerimize gelmelerine ön ayak olacak” dedi. Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Adnan Köseoğlu ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Yusuf Çebi’nin de katıldığı görüşmelerde, belirlenen konularda muhtarlarla her türlü işbirliği için fikir birliğine varıldı.

Editör: TE Bilisim