Ziraat Türkiye Kupası'nda, Galatasaray’a gol atan Tuzlasporlu Sadık Baş ile 1999 yılında Fenerbahçe’ye gol atan Pendiksporlu Mustafa Ateş canlı yayında duygularını ifade etti.
 
RS FM’de Atilla Güner’e konuk olan Tuzlasporlu Sadık, "Arkadaşlarım benim için ‘bu golle tam Fenerli oldu’ demişler ama ben Fenerli değil Trabzonsporluyum" dedi. Pendikspor'un eski futbolcusu Ateş ise "Fener'e attığım gol bana hayır getirmedi" dedi.
 
"Keyfini anlatamam"
 
Akşam Postası programına katılan Tuzlasporlu Sadık Baş canlı yayında şöyle konuştu:
Galatasaray maçına giderken arkadaşlarımı motive ettim. Bizim yenilmemiz normal ama yenersek her şey daha iyi olur dedim. Daha önce de Galatasaray’a karşı oynadığım için ben rahattım ama arkadaşlarım çok heyecanlıydı. Attığım golün keyfini anlatamam, çok mutlu oldum. Ama sosyal medyada arkadaşlarım bir video yükleyip (Sadık şimdi tam Fenerli oldu) diyerek yazmışlar. Ben Fenerli değil Trabzonsporluyum. Bakalım attığım bu gol futbol hayatıma neler katacak’’.
 
“Fenere attığım gol bana yaramadı”
 
Pendikspor eski futbolcusu Mustafa Ateş ise duygularını şöyle ifade etti:
1999’da Fenerbahçe’yi 2-1 yendiğimiz maçta hem penaltı yaptırdım, hem de  golümü attım. Dün Tuzlaspor Galatasaray maçını da seyrettim. Çok iyi oynadılar, tebrik ediyorum. Umarım bu sonuç Tuzlaspor'a iyi gelir ve turu atlarlar. Benim 20 yıl önce Fener'e attığım gol bana hiç yaramadı. Beden eğitimi öğretmenliğine devam ediyorum, şu anda  Pendikspor'un alt yapısını çalıştırıyorum."
 

Editör: TE Bilisim