3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Yomraspor Ceyhanspor karşısında kendi sahasında istediği sonuçla ayrılamadı. Ligde en son Fethiyespor ile oynayan ve o maçtan da yenilgiyle ayrılarak zirvedeki yerini kaybeden Mor Beyazlılar bu zorlu maça 3.dakikada Fatih’in attığı golle iyi başlasa da 37’de Muhammed Sak’ın penaltı golüyle skorun 1-1’e gelmesinin önüne geçemedi.
 
Golden sonra da adeta dağılan temsilcimiz 45, 47 ve 50.dakikadalarda da Okan Salmaz’ın gollerine engel olamayan temsilcimiz 60’da Fatih Kıran’la maçı 4-2’ye getirdi. Ancak kalan dakikalarda skor üreterek oyuna dengeyi getirmek için çaba gösteren Yomraspor aradığı golleri bulmadı ve 11 puanda kaldı.
 
STAT: Yomra İlçe
HAKEMLER: Burak Olcar **, Mert Türk **, Ahmet Ulu **,
YOMRASPOR: Onur Bilgin **, Mehmetcan Köse **, Fatih Kıran **, Hüseyin Sürmeneli ** (Dk. 41 Şenol Özyurt **), Samet Aydın ** (Dk. 72 Zafer Ergün **), Abdulkadir Öksüz **, Erhan Şengül **, Orhan Gülle **, Mert Miraç Altıntaş **, Ogün Özçiçek ** (Dk. 72 Ömer Aydın **), Doğukan Öksüz ** (Dk. 55 Uğur Kurt **)
CEYHANSPOR: Lokman Atakol ***, Abdullah Keleş ***, Sefa Anük ***, Can Taylan ***, Okan Salmaz **** (Dk. 89 Zekeriya Çakırca?), Halil Aşut ***, Ercan Çapar ***, Azat Mamuk ** (Dk. 25 Selim Asal ***), Fatih Yılmaz *** (Dk. 79 Aziz Ceylan **), Murat Çaydemir ***, Muhammed Sak ***(Dk. 79 Furkan Yıldırım **)
GOLLER: Dk. 3-60 Fatih Kıran, Dk. 37 (P) Muhammed Sak, Dk. 45-47-50 Okan Salmaz (Ceyhanspor)
 
Editör: TE Bilisim